madziek
listopadówka 2009 :)
to moja macica też sobie ćwiczy, bo mam bóle w dole brzucha, brzuch napięty i oddech przez to płytki i do tego towarzyszący ból w krzyżu, ale takie bóle krzyzowe to ja miałam przy @:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A możezałożymy nowy wątek: przenoszone listopadówki 2009....A Ty kochana nie szykujesz sie do porodu jeszcze? Czuje, ze dolaczymy do grupy mam przenoszacych ciaze
Właśnie o to gnie mi najbardziej chodzi, a tu 2 tyg przed porodem i na pewno sie nie obejdzie bez komentarzy, a tak wogole to na 17 to strasznie pozno, o 18 wyladujemy przy stole i do ktorej ja tam wytrzymam ??? Ratunku.....etna współczuje bo teraz pewnie tamci będą mówili jak to było u nich i co będziesz musiał itp. Ciężko słuchać tego, bo przecież będziesz miała inne dziecko niż jest ich )
ale prezent śliczny musi być. Dziewczynkom warto przebić uszka jak są małe bo ładnie wyglądają i nikt się nie pyta czy chłopiec czy dziewczynka )
straszna cisza.... nudzi mi sie potwornie...
Witm ja mam na 22.11, a i ostatnio gin wyliczył na 23, ale to im się zmiemieniaWitajcie, mam termin na 23.11 i już się niecierpliwie. Postanowiłam poszperac trochę na necie o listopadowych mamauśkach. Czas się dłuży i fajno poczytac o urodzonych już dzieciaczkach. Ma któraś z Was termin na 23.11 i jak się czuję? Pozdrawiam :-)
no nie ma na to rady, co ma byc to bedzie, ale na pewno bedzie dobrzeKasia ja mam wysprzątane całe mieszkanie, nawet żyrandole umyłam i specjalnie brudne nie były, bo wiszą raptem 3 miesiące i to nic nie dało, a narobiłam się jak młoda. Spaceruję dużo i nic, gorące kąpiele biorę i nic, sutki masuję i nic