reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
ja też odczuwam skurcze lekkie od paru dni ale to nic szczególnego, pewnie ćwiczenia. Właśnie doszłam do wniosku że mój suwaczek liczy dni tylko do 1 dnia 40 tygodnia i dlatego zostało mi tylko 10 dni, a przecież 40 tc trwa jeszcze 7 dni. Zastanawiałam się czemu jak mam termin dopiero na 23 listopada on wskazuje że zostało tylko 10 dni. A tygodnie ciąży zgadzają się z tym co mówi lekarz.

skurcze to jak ci się napina brzuch i masz wrażenie że ktoś ci go ściska i puszcza.

Co do tego brzucha to ja mam takie wrazenie jakby mi ktoś ten brzuch pompka pompował jak balona tak na maxa aż cięzko mi oddychać jest:tak:

Ja dziękuje za te bóle krzyżowe już wole takie jak na @ chociaz miałam je tylko 2 razy.:angry::angry:

Zeby przestało boleć w krzyżu zastosowałam pozycję "na małysza" opierając ręce o kolana i tak 40min. :dry::dry: :oo2:

reklama
hehehe korzystajmy puki mozemy hehehe :) :) ja jutro mam zamiar wysprzatac cala chate dokladnie :) mzoe cos sie ruszy :) a w niedziele chyba zaczne chodzic po schodach albo zacznie chodzic w miejscu hehehe
Kasia ja mam wysprzątane całe mieszkanie, nawet żyrandole umyłam i specjalnie brudne nie były, bo wiszą raptem 3 miesiące i to nic nie dało, a narobiłam się jak młoda. Spaceruję dużo i nic, gorące kąpiele biorę i nic, sutki masuję i nic:wściekła/y:

Do góry