xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
ja też zamierzam szybko przebić uszka![]()
ja mojemu gangsterowi tez przebije hahahaha
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja też zamierzam szybko przebić uszka![]()
ja poczekam az podrosnie, jak bedzie chciala to jej przebijemy
też mam termin na 23 , od niedzieli mam bóle jak na @ ale tylko wieczorem lub w nocy , bolą mnie biodra i kręgosłup , a od wczoraj pojawia mi się na wkładce coraz więcej śluzu i mam nadzieje że to może czop schodzi ,Witajcie, mam termin na 23.11 i już się niecierpliwie. Postanowiłam poszperac trochę na necie o listopadowych mamauśkach. Czas się dłuży i fajno poczytac o urodzonych już dzieciaczkach. Ma któraś z Was termin na 23.11 i jak się czuję? Pozdrawiam :-)
szykowac to ja sie moge......bedzie chciala, bo nie bedzie wiedziala z jakim bolem to sie wiaze ;-) no, chyba, ze bedzie miala juz kolo 7 lat ;-)
A Ty kochana nie szykujesz sie do porodu jeszcze? Czuje, ze dolaczymy do grupy mam przenoszacych ciaze![]()
taki bol jak na @ to ja mam wieczorami od okolo 2 tyg i sluz tez....ale niestety nic z tego nie wynika....też mam termin na 23 , od niedzieli mam bóle jak na @ ale tylko wieczorem lub w nocy , bolą mnie biodra i kręgosłup , a od wczoraj pojawia mi się na wkładce coraz więcej śluzu i mam nadzieje że to może czop schodzi ,
kolejną wizytę mam na 12.11. i zobacze co mi lekarz powie , chociaż nie liczę na zbyt wiele bo on do mnie nie "zagląda" tylko ciśnienie ,waga , krew, mocz i bicie serduszka , ale mam nadzieje że to już ostatnia wizyta u niego ;-)
taki bol jak na @ to ja mam wieczorami od okolo 2 tyg i sluz tez....ale niestety nic z tego nie wynika....
chyba zaatakuje dzis D...moze sie jednak cos ruszy.....;-)
ja nie mam problemu zeby sie przmoc tylko zeby znalesc jakas logiczna pozycje z tym brzucholemJa tez bym chciala mojego zaatakowac, ale nie moge sie przemoca on tak by chcial biedaczek, a ja ciagle, ze nie i nie
![]()