_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
u nas jest taniej.. też jest możliwość żeby mieć tymczasowe prawko... nakleja się czerwoną L i może jeździć... że ja mam 6 lat prawko już to może ze mną jeździć bez problemu..no wlasnie dlatego tez chce zeby onmial prawko...zebym ja wszedzie nie musiala...a tutaj mozesz kupic provincional driving licence i wtedy przyklejasz na auto P i ktos moze cie uczyc kto ma min 4 lata prawko albo robisz kurs okolo Ł500 no oczywiscie zalezy ile egzaminow....
w ogole jak sobie siedze i kilkam to D czesto pyta co tam u Twoich kolezanek? A, ze u nas ostatnio taki ruch to ciagle mu mowie - kolejna sie rozpakowala.... a on zis do mnie no to co ty Kochanie tak sie ociagasz??? Myslalam, ze mu zdziele....
ale i tak czasem na te L przymykają okop.. bo wiadomo jak mamy jedno auto to ja teżą z tą L będę jeździć io nie będę miała nikogo obok
no i kosztuje to 99e(testy pisemne) i można do 2 lat jeździć... no a późńiej się zdaje jazdę na mieście ale nie wiem ile ta dopłata wynosi.. chyba 50e
po prostu mu ufamojjj dziewczyny ciezko macie z tymi facetami bez prawa jazdy... ja bardzo duzo jezdze bo jazda mnie uspakaja ale na porodowke nie wsiadlabym z nikim innym do auta... wogole Kamcia podziwiam ze dajesz mu jezdzic bez prawka teraz w ciazy... ja bym chyba na leb dostala ze strachu... hehe wszedzie widze jakies niebezpieczenstwa...