reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

reklama
Katrenki tak sobie patrze na Twoj suwaczek od jakiegos juz czasu i nie opuszcza mnie wrazenie, ze jak Ty pojdziesz rodzic, to ja bede zaraz po Tobie :tak:

Wlasnie ogladam Uwage i jestem przerazona. Kobiete przez 20 lat maz katowal :no: straszne :szok: nie tylko to ze ja bil, ale to ze ona byla tak od niego uzalezniona, ze uczyla sie jak nie wchodzic mu w droge. I to 20 lat :szok: za jaja bym powiesila :wściekła/y: albo nie, po prostu bym mu fujare uciela :wściekła/y:

Wlasnie ogladam Uwage i jestem przerazona. Kobiete przez 20 lat maz katowal :no: straszne :szok: nie tylko to ze ja bil, ale to ze ona byla tak od niego uzalezniona, ze uczyla sie jak nie wchodzic mu w droge. I to 20 lat :szok: za jaja bym powiesila :wściekła/y: albo nie, po prostu bym mu fujare uciela :wściekła/y:

Jaki brutal:-) ale co racja to racja - czasami kobiety są takie głupiutkie, że szkoda mówić...na pewno nie można tego nazwać miłością

Też się zastanawiam jak tak można?! Przecież nie można do tego stopnia dać się poniżyć. Gorzej, że ona się od niego uzależniła biedna...

ja nie mam dzisiaj wogóle siły na nic, nawet pisać mi jest ciężko. Nic nie robiłam cały dzień tylko leżałam, a czuje się zmęczona jakbym co najmniej całe mieszkanie wysprzątała na błysk. Jakiś zanik energii. Zaraz idę pod prysznic to może mi przejdzie bo masakra.

reklama
Katrenki tak sobie patrze na Twoj suwaczek od jakiegos juz czasu i nie opuszcza mnie wrazenie, ze jak Ty pojdziesz rodzic, to ja bede zaraz po Tobie :tak:
no to oby jak najszybiej co nie? chcoiaz zmartwie cie bo ja w ogole nie czuje, ze to juz sie zbliza...mam wrazenie, ze chyba bede chodzicw tej ciazy do konca zycia....:sorry2:wszyscy sie tu rozpakowuja au mnie cisza jak makiem zasial....
Jutro rodzisz?:-):-):-):-):-)
bardzo chetnie...tylko jakos w to nie wierze....
jak dzwoni tel to nie opdpwiadam "halo?" tylko "nie....jezcze nie rodze i niec sie nie dzieje.......:dry:" - powaznie

Do góry