reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

Fanta, to co wkleiłaś jest chyba nieaktualne, bo nie ma słowa o zaświadczeniu a ono w końcu będzie potrzebne, nam czy nie nam, ale zmiany weszły w życie.

reklama
anja współczuję i Tobie i synkowi, ale nie przesadzaj z dźwiganiem bąbla, żebyś sobie krzywdy nie zrobiła.
Ja nie mogę już wysiedzieć, chcę urodzić, marzę o sobocie najdalej, bo wtedy mój ginekolog ma dyżur w szpitalu, muszę coś do soboty przyśpieszyć.
Fajnie mają już te z nas co urodziły:tak:
I podoba mi się, że codziennie, jak otwieram BB jest nowy dzidziuś:tak::-)
U nas też rano biało, a teraz ciapa i marznący deszcz:wściekła/y: nie cierpię takiej pogody!!!

Witajcie :) Ja już bym chciała jechać na ta porodówkę i mieć to za sobą. Mam wrażenie, że wariuje, nic konkretnego nie robię, a chodzę ciągle po domu z jednego pokoju do drugiego. zamiast zając czymś myśli to nic mi się nie chce. Nie wiem chyba popadam w paranoje. Jutro mam wizytę i mam nadzieję, że lakarka powie mi coś konkretnego.

Ja mam galaretkę od 3 tygodni i mi moja gin powiedziała, że to nie jest czop, a to, co razem z czopem jest w szyjce...

Ja dzis po badaniu dowcipnym przez ginekologa zobaczylam na papierze malutki kawalek takiej jakby bialej galaretki i wlasnie zastanawiam sie czy to czop czy poprostu jakis zalegajacy sluz ktory zostal naruszony podczas badania. Jak myslicie??

reklama
Mam SMS od Passingby !!!!!!!!!!!!

Właśnie urodziła przed chwilą :-)
Ida waży 2990, ile mierzy jeszcze nie wiadomo :-D
10 pkt mała dostała.

Dłuższa relacja jutro popołudniu !!!!!!! :-)

Passi gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry