reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

reklama
takie wlasnie kłucie ciagniecie .. nie jak na @ tylko inaczej ale zazwyczaj zauwazylam ze to wysiłkowe jak cos robie to boli bo jak siedze to nie
Właśnie, jak chodzę tylko.. Nie wiem czy to są symptomy??
Moja bratowa przed porodem nie miała żadnych bóli, brzuch jej nie twardniał, nic..
Co do sexu, to żadne z nas nie prze do tego.. Nie wiem dlaczego mąż nie, ale ja to ewidentnie boję się, że to faktycznie poród przyspieszy:tak::tak: I co wtedy?!?!

Właśnie, jak chodzę tylko.. Nie wiem czy to są symptomy??
Moja bratowa przed porodem nie miała żadnych bóli, brzuch jej nie twardniał, nic..
Co do sexu, to żadne z nas nie prze do tego.. Nie wiem dlaczego mąż nie, ale ja to ewidentnie boję się, że to faktycznie poród przyspieszy:tak::tak: I co wtedy?!?!

hehe tez tak mysle kazda chce juz a jak zaczyna sie cos dziac to panika i starcz :)
zobaczymy ... napewno cos sie dzieje pod wysiłkiem i bolem moze szyjka sie skraca itp... dobrze nie bedziemy meczyc sie długo na porodwoce ... puki co... a ty kiedy masz sie zgłoscic? ja ewentualnie najpozniej mam nadzieje ze w pon zaczna wywoływac i w urodze pod wieczor :)

martuśka zobaczysz co ci powiedzą lekarze :)) u nas dopiero ok 10 dni po terminie wywołują jeśli wszystko jest oki

anja szkoda mi cię, bo jakoś nie wyobrażam sobie podnieść teraz takiego dużego chłopaka. A jeśli tak ma być przez te 4 tygodnie to może pomyśl o kulach :)

dziunka już teraz wiem że nie da się ogólnie przygotować dzieci na nowe rodzeństwo
to są różne emocje każdego dnia inne
od nas tylko będzie zależało jak to wszystko poukładamy
przyznaję że martynia nie rozumie tego braku mojego czasu
więc tłumaczymy rozmawiamy mówimy że tak samo kochamy i staramy się żeby mieć chociaż chwilkę tylko dla Niej

u nas powinno być już coraz lepiej michasia wypija 80 ml i śpi 3-4 godz mało kiedy jest aktywna i coś marudzi więc raczej mam czas na ogarnięcie domku i dla martyni

reklama
Milego dnia dziewuszki.... Ktora sie dzisiaj rozpakowuje? jakies chetne? bo ja wroce tylko z miacha i moge rodzic hehehe
ja jestem chetna...ale Kacper cos nie chce wspolpracowac:-(milego wypadu na miasto:-)
Diewczyny mam pytanie;-)? Mam na dzisiaj na 14 wizyte w szpitalu, boje sie trochę bo u nas w szpitalu zazwyczaj jest tak ,że w dzień terminu porodu lub parę dni po- wywołują porod ,bo podobno lepiej jest nie przenosić-tak uważa Pani ze szkoły rodzenia.
Myslicie,że to dobre podejście z tym wywoływaniem ,czy nie dac sie zatrzymać na siłę?
Nie wiem cóz mam teraz uczynic:confused:

ja jest taki zwyczaj to ja bym szla...bedziesz miec to juz za soba.ja mam max 7dni po terminie zglosic sie na wywolanie...co szpital to obyczaj:cool2::cool2:

Do góry