reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

butterfly27 melduje się po wizycie, trochę zdołowana ale jestem :happy2:. Serduszko biło ślicznie, mały główką na dół, niski, na usg wyszło tylko że pęcherz powiększony tzn. lekarz powiedział że może mały długo siusiu nie robił i kazał mi się pokazać za 2 tyg na ktg i jeszcze by zerknął na te nerki :-( (cokolwiek miało by to znaczyc strasznie mnie przestraszyło). Mąż był ze mną i udaje że wszystko ok, pewnie żeby mnie nie denerwować :no:, a na razie nikomu nic nie mówiliśmy, wystarczy że my się z tym gryziemy, a może to faktycznie to że mały siku nie robił, ale nie wiem po co by nas tak wtedy nastraszył.
Termin planowo za 3 tyg, a ginekologicznie mnie nie zbadał, bo powiedział że w tak zaawansowanej ciąży on tego nie praktykuje, bo można tylko się infekcji nabawić, jeśli na nic tzn. nie skarze sie na zadne bóle i silne uplawy to nie bedzie mnie badał, powiedzial ze nawet jesli rozwarcie by bylo to teraz ma prawo no i troche moze z tym ma racji. Jak bede cos czula, ze nie tak to mnie zbada.
No i pozbył mnie wszelkich wątpliwości że będę miała córkę, bo zmierzył małemu "ogonek" i powiedział że 3 cm :shocked2::shocked2::shocked2:.
Ale się rozpisalam i wyzalilam Wam na tym wątku, ale jakoś tylko ten mnie przekonuje i nic na to nie poradze :sorry:.

mamulica super wieści, ale ci zazdroszczę, no to duże miałas dzieciatko moze i dobrze ze sie cesarka skonczylo. Tak mialo byc. Czekamy na dalsze wieści

xxxklaudziaxxx pisze:
czytam Was... wszystkie macie jakies objawy i wogole. Nie w temacie jestem hehe... czuje sie jakbym conajmniej miala termin na grudzien przy Was :-p:tak:

Nie jesteś sama, ja też nie czuję nic, a nic :blink::blink::blink:

anadri Nastpna szczęśliwa mamuśka, wy to jesteście szczęściary, ale bardzo się ciesze razem z wami, gratuluje!!! :happy2::happy2::happy2:

reklama
moj synus skacze jak szalonyyyyy.... normalnie jakby mnie mial rozerwac... a moj mama mowi ze brzucho mi opadl troszku... ja tam nic nie widze ale moze ma racje hehe wsumie cieszylabym sie bo bylaby to pierwsza objawa zblizajacego sie porodu :-D

Przekaze oczywiscie... :tak::tak:

a ja dzis mezowi powiedzialam ze bedziemy dzis rodzic zeby sie przygotowal hehehe :-D nierealne ale podobala mi sie jego wystraszona mina :szok: :-D:-D:-D
Mojemu jak mówię, że coś jest nie tak to mam wrażenie, że zemdleje zaraz :)))) jest bardziej wystraszony ode mnie cholera!!!!
:))) mam nadzieję, że jak nadejdzie godzina zero to stanie na wysokości zadania.
Kurcze, ja na prawdę strasznie boję się tego porodu!!! Wy się nie boicie???
Dziewczyny, które rodziły, bardzo boli? Chociaż wiem, że to przecież bardzo subiektywna ocena ten cały ból porodowy.....:(

reklama
Do góry