E
etna36
Gość
butterfly27 melduje się po wizycie, trochę zdołowana ale jestem . Serduszko biło ślicznie, mały główką na dół, niski, na usg wyszło tylko że pęcherz powiększony tzn. lekarz powiedział że może mały długo siusiu nie robił i kazał mi się pokazać za 2 tyg na ktg i jeszcze by zerknął na te nerki :-( (cokolwiek miało by to znaczyc strasznie mnie przestraszyło). Mąż był ze mną i udaje że wszystko ok, pewnie żeby mnie nie denerwować , a na razie nikomu nic nie mówiliśmy, wystarczy że my się z tym gryziemy, a może to faktycznie to że mały siku nie robił, ale nie wiem po co by nas tak wtedy nastraszył.
Termin planowo za 3 tyg, a ginekologicznie mnie nie zbadał, bo powiedział że w tak zaawansowanej ciąży on tego nie praktykuje, bo można tylko się infekcji nabawić, jeśli na nic tzn. nie skarze sie na zadne bóle i silne uplawy to nie bedzie mnie badał, powiedzial ze nawet jesli rozwarcie by bylo to teraz ma prawo no i troche moze z tym ma racji. Jak bede cos czula, ze nie tak to mnie zbada.
No i pozbył mnie wszelkich wątpliwości że będę miała córkę, bo zmierzył małemu "ogonek" i powiedział że 3 cm .
Ale się rozpisalam i wyzalilam Wam na tym wątku, ale jakoś tylko ten mnie przekonuje i nic na to nie poradze .
mamulica super wieści, ale ci zazdroszczę, no to duże miałas dzieciatko moze i dobrze ze sie cesarka skonczylo. Tak mialo byc. Czekamy na dalsze wieści
Nie jesteś sama, ja też nie czuję nic, a nic
anadri Nastpna szczęśliwa mamuśka, wy to jesteście szczęściary, ale bardzo się ciesze razem z wami, gratuluje!!!
Termin planowo za 3 tyg, a ginekologicznie mnie nie zbadał, bo powiedział że w tak zaawansowanej ciąży on tego nie praktykuje, bo można tylko się infekcji nabawić, jeśli na nic tzn. nie skarze sie na zadne bóle i silne uplawy to nie bedzie mnie badał, powiedzial ze nawet jesli rozwarcie by bylo to teraz ma prawo no i troche moze z tym ma racji. Jak bede cos czula, ze nie tak to mnie zbada.
No i pozbył mnie wszelkich wątpliwości że będę miała córkę, bo zmierzył małemu "ogonek" i powiedział że 3 cm .
Ale się rozpisalam i wyzalilam Wam na tym wątku, ale jakoś tylko ten mnie przekonuje i nic na to nie poradze .
mamulica super wieści, ale ci zazdroszczę, no to duże miałas dzieciatko moze i dobrze ze sie cesarka skonczylo. Tak mialo byc. Czekamy na dalsze wieści
xxxklaudziaxxx pisze:czytam Was... wszystkie macie jakies objawy i wogole. Nie w temacie jestem hehe... czuje sie jakbym conajmniej miala termin na grudzien przy Was
Nie jesteś sama, ja też nie czuję nic, a nic
anadri Nastpna szczęśliwa mamuśka, wy to jesteście szczęściary, ale bardzo się ciesze razem z wami, gratuluje!!!