reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

reklama
Laparda - ja idę na Warszawska ze względu na to, ze jest blisko od domu i najszybciej tam dojadę :tak: No i położne, które prowadzily szkołę rodzenia tam pracują, wiec zawsze to fajnie mieć życzliwe twarze wokół ;-)

dziewczyna z bialegostoku z pazdziernika pisala ze chciala isc na warszawska ale akurat gdy u niej zaczeło sie USK miala dyzur wiec nie chcieli jej wziasc nie ma co zarzekac sie bo przyjdzie pora to okaze sie gdzie wyladujemy :) jedynie skierowanie moze cos zdzialac

Dzwoniłam do położnej. Jak tylko położe Kubę spać i się wykompie pojadę na IP na sprawdzenia.

Ja od 17tej mam silne skurcze przepowiadajace-brzuch mi sie mocno stawia, ale nie w 100% skali nataluni;-), tylko dalabym tak ok 70-80% bo oddechu mi nie brakuje i bardzo cieplo sie nie robi ;-). Ale ciesze sie, ze cos sie dzieje:-), bo balam sie ze przez tabletki bedzie dluuugo cisza.
Ale Alanek moglby wstrzymac sie jeszcze ze 2-3 dni bo Maciejek zaczal mi goraczkowac i wolalabym aby najpierw on wyzdrowial(o ile to jest mozliwe chodzac do przedzszkola).

czesc dziewuszki !!!!
przed 3 godzinkami wrocilismy z Krystiankiem do domku. Malutki jest cudowny. Na poczatku mial problemy z jedzonkiem, ale aktualnie ciagnie juz oba cycuchy, kotre strasznie mi rosna hehehe :)
pierwsze zdjecia wrzucam na - nasza klase- bo tam ajlatwiej, a jutro jak juz sie ogarniemy, to opisze wszystko i wrzuce zdjecia na bb.

ogolnie jesli chodzi o porod - mialam kleszzowy. bo skurcze parte przyszly przy rozwarciu 7 cm. :( nie moglam ich powstrzymac, maly sie pchal a nie mial otwartej drogi. tak wiec trzeba bylo mu pomoc.

trzymajcie sie cieplutko, ja lece do malego bo cosik popiskuje :)

czesc dziewuszki !!!!
przed 3 godzinkami wrocilismy z Krystiankiem do domku. Malutki jest cudowny. Na poczatku mial problemy z jedzonkiem, ale aktualnie ciagnie juz oba cycuchy, kotre strasznie mi rosna hehehe :)
pierwsze zdjecia wrzucam na - nasza klase- bo tam ajlatwiej, a jutro jak juz sie ogarniemy, to opisze wszystko i wrzuce zdjecia na bb.

ogolnie jesli chodzi o porod - mialam kleszzowy. bo skurcze parte przyszly przy rozwarciu 7 cm. :( nie moglam ich powstrzymac, maly sie pchal a nie mial otwartej drogi. tak wiec trzeba bylo mu pomoc.

Witamy z powrotem i czekamy na dalsze wiesci od Was:tak::-):-):-)

Aha, mój Jakub urodził się o 7;45 przez cc, ważył w chwili narodzin 4000g i mierzył 57cm, dostał 10 pkt w skali apgar
Duży chłopak! Gratulacje
Ja jutro mam się zgłosić do szpitala, ze względu na cukrzycę chcą mnie mieć na oku, i z tego co mówiła lekarka to będą wywoływać poród. Jak się rozpakuję to dam Wam znać, a na razie to trzymajcie za nas kciuki.
Kciuki zaciśnięte
czesc dziewuszki !!!!
przed 3 godzinkami wrocilismy z Krystiankiem do domku. Malutki jest cudowny.
Również gratuluję! Wszystkiego dobrego dla Was.

I co są jakieś wieści od nataluni??
etna36 też nie odezwała się po wizycie u gina.

Ostatnia edycja:
natalunia odzyala sie po 18 ze ma tylko bole na @ i ze dzownila do szpitala mowili ze to moze byc zapowiedz tego co ma byc w nocy lub jutro badz po prostu macica cwiczy

To następna szykuje się do rozpakowania.
A jak Ty sie czujesz? Nic nie zapowiada narodzin synka?
U mnie cisza. Troszkę skurczów i nic poza tym. Gin mi powiedział dzisiaj że w tym tygodniu raczej nie urodzę. Nie powiem żebym była zadowolona z tej opinii.

reklama
To następna szykuje się do rozpakowania.
A jak Ty sie czujesz? Nic nie zapowiada narodzin synka?
U mnie cisza. Troszkę skurczów i nic poza tym. Gin mi powiedział dzisiaj że w tym tygodniu raczej nie urodzę. Nie powiem żebym była zadowolona z tej opinii.

no wlasnie nie teraz jak termin minal czuje sie lepiej niz wczesniej maluch rusza sie jak zwykle nie mecze sie strasznie zadnych boli nie mam ... wiec pewnie w niedziele zglosze sie na wywolanie jak dalej tak bedzie

Do góry