reklama
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
Laparda - ja idę na Warszawska ze względu na to, ze jest blisko od domu i najszybciej tam dojadę No i położne, które prowadzily szkołę rodzenia tam pracują, wiec zawsze to fajnie mieć życzliwe twarze wokół ;-)
dziewczyna z bialegostoku z pazdziernika pisala ze chciala isc na warszawska ale akurat gdy u niej zaczeło sie USK miala dyzur wiec nie chcieli jej wziasc nie ma co zarzekac sie bo przyjdzie pora to okaze sie gdzie wyladujemy jedynie skierowanie moze cos zdzialac
R
rouż
Gość
Ja od 17tej mam silne skurcze przepowiadajace-brzuch mi sie mocno stawia, ale nie w 100% skali nataluni;-), tylko dalabym tak ok 70-80% bo oddechu mi nie brakuje i bardzo cieplo sie nie robi ;-). Ale ciesze sie, ze cos sie dzieje:-), bo balam sie ze przez tabletki bedzie dluuugo cisza.
Ale Alanek moglby wstrzymac sie jeszcze ze 2-3 dni bo Maciejek zaczal mi goraczkowac i wolalabym aby najpierw on wyzdrowial(o ile to jest mozliwe chodzac do przedzszkola).
Ale Alanek moglby wstrzymac sie jeszcze ze 2-3 dni bo Maciejek zaczal mi goraczkowac i wolalabym aby najpierw on wyzdrowial(o ile to jest mozliwe chodzac do przedzszkola).
czesc dziewuszki !!!!
przed 3 godzinkami wrocilismy z Krystiankiem do domku. Malutki jest cudowny. Na poczatku mial problemy z jedzonkiem, ale aktualnie ciagnie juz oba cycuchy, kotre strasznie mi rosna hehehe
pierwsze zdjecia wrzucam na - nasza klase- bo tam ajlatwiej, a jutro jak juz sie ogarniemy, to opisze wszystko i wrzuce zdjecia na bb.
ogolnie jesli chodzi o porod - mialam kleszzowy. bo skurcze parte przyszly przy rozwarciu 7 cm. nie moglam ich powstrzymac, maly sie pchal a nie mial otwartej drogi. tak wiec trzeba bylo mu pomoc.
trzymajcie sie cieplutko, ja lece do malego bo cosik popiskuje
przed 3 godzinkami wrocilismy z Krystiankiem do domku. Malutki jest cudowny. Na poczatku mial problemy z jedzonkiem, ale aktualnie ciagnie juz oba cycuchy, kotre strasznie mi rosna hehehe
pierwsze zdjecia wrzucam na - nasza klase- bo tam ajlatwiej, a jutro jak juz sie ogarniemy, to opisze wszystko i wrzuce zdjecia na bb.
ogolnie jesli chodzi o porod - mialam kleszzowy. bo skurcze parte przyszly przy rozwarciu 7 cm. nie moglam ich powstrzymac, maly sie pchal a nie mial otwartej drogi. tak wiec trzeba bylo mu pomoc.
R
rouż
Gość
Witamy z powrotem i czekamy na dalsze wiesci od Was:-):-):-)czesc dziewuszki !!!!
butterfly27
Fanka BB :)
Duży chłopak! GratulacjeAha, mój Jakub urodził się o 7;45 przez cc, ważył w chwili narodzin 4000g i mierzył 57cm, dostał 10 pkt w skali apgar
Kciuki zaciśnięteJa jutro mam się zgłosić do szpitala, ze względu na cukrzycę chcą mnie mieć na oku, i z tego co mówiła lekarka to będą wywoływać poród. Jak się rozpakuję to dam Wam znać, a na razie to trzymajcie za nas kciuki.
Również gratuluję! Wszystkiego dobrego dla Was.czesc dziewuszki !!!!
przed 3 godzinkami wrocilismy z Krystiankiem do domku. Malutki jest cudowny.
I co są jakieś wieści od nataluni??
etna36 też nie odezwała się po wizycie u gina.
Ostatnia edycja:
Kasiiula
I co są jakieś wieści od nataluni??
natalunia odzyala sie po 18 ze ma tylko bole na @ i ze dzownila do szpitala mowili ze to moze byc zapowiedz tego co ma byc w nocy lub jutro badz po prostu macica cwiczy
butterfly27
Fanka BB :)
natalunia odzyala sie po 18 ze ma tylko bole na @ i ze dzownila do szpitala mowili ze to moze byc zapowiedz tego co ma byc w nocy lub jutro badz po prostu macica cwiczy
To następna szykuje się do rozpakowania.
A jak Ty sie czujesz? Nic nie zapowiada narodzin synka?
U mnie cisza. Troszkę skurczów i nic poza tym. Gin mi powiedział dzisiaj że w tym tygodniu raczej nie urodzę. Nie powiem żebym była zadowolona z tej opinii.
reklama
Kasiiula
To następna szykuje się do rozpakowania.
A jak Ty sie czujesz? Nic nie zapowiada narodzin synka?
U mnie cisza. Troszkę skurczów i nic poza tym. Gin mi powiedział dzisiaj że w tym tygodniu raczej nie urodzę. Nie powiem żebym była zadowolona z tej opinii.
no wlasnie nie teraz jak termin minal czuje sie lepiej niz wczesniej maluch rusza sie jak zwykle nie mecze sie strasznie zadnych boli nie mam ... wiec pewnie w niedziele zglosze sie na wywolanie jak dalej tak bedzie