reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

reklama
mnie ostatnio bolalo przy seksie i jakos tak nieprzyjemnie wogole.... :no:

moze szyjki masz malo i pukało hehe :)

a ja sie wlaśnie wczytuje w wywoływanie porodu i jakos tak nie chetnie wczytuje sie :/
dziewczyny porównują swoje porody i mowia ze oxy... strasznie boli i ze nawet lekarz jednej polecił zeby lepiej wypila olejek rycynowy ... ? nie wiem czy nazwy nie przekrecilam ... yh :eek:

moze szyjki masz malo i pukało hehe :)

a ja sie wlaśnie wczytuje w wywoływanie porodu i jakos tak nie chetnie wczytuje sie :/
dziewczyny porównują swoje porody i mowia ze oxy... strasznie boli i ze nawet lekarz jednej polecił zeby lepiej wypila olejek rycynowy ... ? nie wiem czy nazwy nie przekrecilam ... yh :eek:

ajjj Kasiula czytalam sobie ostatnio tez jak przyspieszyc porod jak mnie tak strasznie swedzialo i czytalam opinie dziewczyn ktore sprobowaly tego oleju rycynowego i efekty czasem byly przerazajace :no::no: straszny bol a efektu zero

Będę jęczeć:szok::szok::szok: Ledwo chodzę.. Brzuch boli, kuje, stopy bolą. Dzisiaj już naprawdę bałam się, że zacznę rodzić.. A mąż w pracy do wieczora..
Chyba mi czop zaczął schodzić, ale nie jestem pewna. Czy on może być biały? I była to właściwie taka malutka grudka.. Sama nie wiem..

Będę jęczeć:szok::szok::szok: Ledwo chodzę.. Brzuch boli, kuje, stopy bolą. Dzisiaj już naprawdę bałam się, że zacznę rodzić.. A mąż w pracy do wieczora..
Chyba mi czop zaczął schodzić, ale nie jestem pewna. Czy on może być biały? I była to właściwie taka malutka grudka.. Sama nie wiem..

hehe czyzby sie zaczeło? :)
mi czop I faza odeszla biala galaretka pozniej wodnista jakby ciecz i po 2-3 dniach dalsza galaretka z krwia

malina nie zostawiaj mnie hehe :)

Ładnie Kasiula.. U mnie to samo, najpierw ciut galaretki, później chlup i teraz cisza, tzn brzuch boli, spina się ale często i na krótko. Podobno w trakcie pełni się dzieje na porodówkach.. dziś pełnia.
A może ja się po prostu przeforsowałam???:tak::-p:blink::eek:

Jej, olej rycynowy? Toż to chyba na przeczyszczenie?? Olej z wiesiołka podobno zmiękcza szyjkę macicy.. Klaudzia, Ty jeszcze masz czas żeby spróbować.
Ja miałam, ale zapomniałam;-)
Poza tym, ja tez się boję.
W razie czego mam nadzieję, że nie będzie problemu ze znieczuleniem..

Jej, olej rycynowy? Toż to chyba na przeczyszczenie?? Olej z wiesiołka podobno zmiękcza szyjkę macicy.. Klaudzia, Ty jeszcze masz czas żeby spróbować.
Ja miałam, ale zapomniałam;-)
Poza tym, ja tez się boję.
W razie czego mam nadzieję, że nie będzie problemu ze znieczuleniem..

jakos te olejki wszystkie mnie przerazaja... chyba juz wole poczekac na efekty naturalne heheh :-D

Wiesiołek naturalny własnie..
Kilolek, trzyma kciuki:)
Jak to jest z tymi sączącymi się wodami?? Mi co i rusz coś "przecieka", moze to wody właśnie:eek::eek::eek::eek: Jak to rozpoznać???
Kasiula, a jak u Ciebie z KTG?? Ja mam dopiero na czwartek zaplanowane..

reklama
a i u mnie dzisiaj coś pociekło... ale nie tak chlustająco, tylko tak po prostu "wypadło" ;-)
ale to chyba ten czop mi się maże, bo to nie była sama woda a ze śluzem...

Poczekam, zobaczę

Do góry