xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
mnie ostatnio bolalo przy seksie i jakos tak nieprzyjemnie wogole....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mnie ostatnio bolalo przy seksie i jakos tak nieprzyjemnie wogole....
moze szyjki masz malo i pukało hehe
a ja sie wlaśnie wczytuje w wywoływanie porodu i jakos tak nie chetnie wczytuje sie :/
dziewczyny porównują swoje porody i mowia ze oxy... strasznie boli i ze nawet lekarz jednej polecił zeby lepiej wypila olejek rycynowy ... ? nie wiem czy nazwy nie przekrecilam ... yh
Będę jęczeć Ledwo chodzę.. Brzuch boli, kuje, stopy bolą. Dzisiaj już naprawdę bałam się, że zacznę rodzić.. A mąż w pracy do wieczora..
Chyba mi czop zaczął schodzić, ale nie jestem pewna. Czy on może być biały? I była to właściwie taka malutka grudka.. Sama nie wiem..
Jej, olej rycynowy? Toż to chyba na przeczyszczenie?? Olej z wiesiołka podobno zmiękcza szyjkę macicy.. Klaudzia, Ty jeszcze masz czas żeby spróbować.
Ja miałam, ale zapomniałam;-)
Poza tym, ja tez się boję.
W razie czego mam nadzieję, że nie będzie problemu ze znieczuleniem..