laparada
Fanka BB :)
hahhahah... gorzej by było jakby w oko trafiłhehe a wiecie leze z mezem i mowie mu moze pokochamy sie? a on po chwili zastanowienia ze nie bo pewnie dziecko blisko i jeszcze go w głowke pukne czubek
uśmiałam się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hahhahah... gorzej by było jakby w oko trafiłhehe a wiecie leze z mezem i mowie mu moze pokochamy sie? a on po chwili zastanowienia ze nie bo pewnie dziecko blisko i jeszcze go w głowke pukne czubek
melduję się w dwupaku Bolało wieczorem jak cholera! Wszystko! Kłucie w okolicy szyjki, ból jak na najgorszą w życiu @, napinanie się brzucha i później cisza... Od 23 nic aż do 7 rano O 7 mała zaczęła się wiercić a później zaczął się brzuch napinać (znowu przepowiadające, ale nie te mocne, co dech zapierają).
Royanna, my chyba mamy takie same terminy z OM... lepiej żeby Alanek poczekał do terminu, to wtedy braciszek wyzdrowieje.
Natalunia u mnie w nocy to samo chyba bylo... spac nie moglam... a padnieta bylam... galki oczne az przekrwione podkrazone.... brzuch jak na miesiaczke... zapomnialam ze az tak moze bolec.... bolal cala noc... teraz jeszcze boli ale ciut mniej.... brzuch twardy..... ale zadnego skurcza mocniejszego ani wod plodowych ani sladu jedynie co to jeszcze mala ladowala we mnie przez pierwsze dwie godziny czym popadlo... lokcie i kolana byly w ruchu
zobaczymy co dzisiaj bedzie
u mnie brzuszek od rana napięty. Od czasu do czasu ból jak na okres i tyle. Męczące to jest, ale jakoś musimy to przeżyć... W nocy nie moglam sobie miejsca znaleźć w łóżku, mąż mnie cały czas przytulał i na dodatek kaszel mi dokuczał... przy każdej zmianie pozycji...
Dziewczyny mam wiadomosc od KILOLKA
"Zostaje w szpitalu. Wody sie sacza bokiem. Szyjka 0,5cm rozwarcie 3 cm ale skurczy 0. Jak sie nie pojawia do rana to beda wywolywac."
Kilolek mnie przerazila ze to jednak wody... mi tez sie cos saczy ale z brzucha cm nie schodza... dzisiaj chyba wkladka w ruch pojdzie