R
rouż
Gość
Wow, ladne wymiaryAha, mój Jakub urodził się o 7;45 przez cc, ważył w chwili narodzin 4000g i mierzył 57cm, dostał 10 pkt w skali apgar
To masz duuuzo szczescia do kochania!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow, ladne wymiaryAha, mój Jakub urodził się o 7;45 przez cc, ważył w chwili narodzin 4000g i mierzył 57cm, dostał 10 pkt w skali apgar
Wiadomo co u Nataluni??? Czy coś przeoczyłam?
Wczoraj po kąpieli (w samej koszuli, bez bielizmy jeszcze sobie film ogladąłam) a potem poszłam do łóżka. dziś patrzę a podłoga od kanapy to łózka zachlapana dzisiaj w sklepie czuję "chlust" rozglądam się, podloga czysta, spodnie suche no to nic! W domu pattrze na bielixnie spora plama. Zalozyłam nowa wkłądkę i nic praktycznie. Jak idę siku to na papiierze sporo takiej przezroczystej rzadziudkiej galaretki, ale tak to nic. Połozyłam się ale tez nic nie wycieka.
natala a ty gdzie w końcu się zdecydowałaś rodzić