laparada
Fanka BB :)
moja droga zalecam wstrzemięźliwość w walentynki..bo ja jestem płodna raz w roku hihihi
![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)
![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moja droga zalecam wstrzemięźliwość w walentynki..bo ja jestem płodna raz w roku hihihi
oj wiem jak to jest....u nas tez tak w sumie na styk starcza...co D dostanie tygodniowke to zawsze jest jakis rachunek, zakupy itp i w zasadzie nic nie da sie zaoszczedzic....mysle, ze jak sie mala urodzi i bedzie mozna juz zlozyc o dodatki na mala to bedzie troche latwiej....ale jak sobie przypomne ostatni rok to i tak nie jest zle...jakos to bedzie.....tez tak sie czuje. znowu sie nie wyspalam. poszlam do lozka z potwornym bolem glowy okolo 23. po polnocy prawie mi sie kot udusil. uslyszalam, jak wbieg do pokoju i takie hyyyyyyyyyyyyy, hhhhyyyyyyyyyyy..... swiece swiatlo, a tu mordka cala we krwi lapki tez, obrozka miedzy zebami, pewnie chciala zdjac i sie zaklinowala. wzielam ja na rece, ona sie wyrywa, zawolam siostre i szybko jej zdjela. juz myslalam, ze sie biedactwo wykonczy... sama byla potem niezle przestraszona i taka potulna...
znowu polozylam sie,ale przez ten bol glowy nie moglam zasnac. o 3 wkoncu wstala i poszlam po paracetamol. zasnelam okolo 4, a o 5 slysze jakis pieprzony budzik!!! wydarlam sie na siostre,ale okazalo sie,ze jej kolega wczoraj zapomnial swoj telefon i to wlasnie jego budzik sie wlaczyl, wrrrrrrrr. wstalam o 9 i wlasnie caly czas jestem taka nie do zycia. na dodatek glowa znowu zaczela mnie bolec i troche mi niedobrze.
agencja od ktorej wynajmuje mieszkanie za wystawienie mi referencji zawolala £30, a juz tej drugiej co mnie sprawdza musialam zaplacic £184. ciagna kase z kazdej strony. na dodatek ponad rok temu zapisalam sie na studia e-commerce przez internet, ale w ciazy jakos mi sie odechcialo, niestety co miesiac musze placic £75, niby nieduzo,ale bedac na macierzynskim, kazda sume teraz dla mnie wazna i myslalam,ze moze jak zrezygnuje to nie bede musiala placic, a tu raczej dupa, bo oni finansowanie zlaatwili z banku, bank wyplacil im od razu cala kwote, a ja zostalam z tym pieprzonym kredytem
wszystko sie pie£%$oli![]()
gosiu nie wiem czy dolaczylas juz do listopadoweczek (nasze zamkniete forum) ale tam jest watek z numerami kontaktowymi, daj cynka Kamci zeby ci zaproszenie wyslala jesli jestes zainteresowanaCześć dziewczyny....czuję ze poród zbliża sie WIELKIMI KROKAMI
Dziś rano zauważyłam większą ilość b. gęstego śluzu- wiec chyba zaczął mi odchodzić czop śluzowy..on może iść na raty wiec jeszcze mogę mieć parę dni, prawda?
Poza tym jak byłam w pn u lekarza, on po zbadaniu stwierdził ze szyjka mi sie bardzo skróciła ( pewnie wtedy, co miałam te straszne bóle miesiączkowo -kujące przez 2 dni ) i ze czuję główke dziecka palcami
I ja czuję, ze brzuch mi sie obniżył....
Na końcu i on i położna nas pożegnali !!! Lekarz nie proponował kolejnej wizyty ( np za 10-14 dni) bo jak to powiedział- nie będę już wtedy w ciąży
Dzis o 15:55 jest program na TVN Drzyzgi-rozmowy w toku i będzie o porodach i porodówkach, więc oglądajcie !!!
P.S. a z kim mam sie kontaktować i jak, jak zacznę rodzić? moze proszę wiadomosc np z kom na priv, aby choc SMSa wyslac![]()
wydaje sie byc wiecznoscia do mojego porodu
![]()
tez tak sie czuje. znowu sie nie wyspalam. poszlam do lozka z potwornym bolem glowy okolo 23. po polnocy prawie mi sie kot udusil. uslyszalam, jak wbieg do pokoju i takie hyyyyyyyyyyyyy, hhhhyyyyyyyyyyy..... swiece swiatlo, a tu mordka cala we krwi lapki tez, obrozka miedzy zebami, pewnie chciala zdjac i sie zaklinowala. wzielam ja na rece, ona sie wyrywa, zawolam siostre i szybko jej zdjela. juz myslalam, ze sie biedactwo wykonczy... sama byla potem niezle przestraszona i taka potulna...
znowu polozylam sie,ale przez ten bol glowy nie moglam zasnac. o 3 wkoncu wstala i poszlam po paracetamol. zasnelam okolo 4, a o 5 slysze jakis pieprzony budzik!!! wydarlam sie na siostre,ale okazalo sie,ze jej kolega wczoraj zapomnial swoj telefon i to wlasnie jego budzik sie wlaczyl, wrrrrrrrr. wstalam o 9 i wlasnie caly czas jestem taka nie do zycia. na dodatek glowa znowu zaczela mnie bolec i troche mi niedobrze.
agencja od ktorej wynajmuje mieszkanie za wystawienie mi referencji zawolala £30, a juz tej drugiej co mnie sprawdza musialam zaplacic £184. ciagna kase z kazdej strony. na dodatek ponad rok temu zapisalam sie na studia e-commerce przez internet, ale w ciazy jakos mi sie odechcialo, niestety co miesiac musze placic £75, niby nieduzo,ale bedac na macierzynskim, kazda sume teraz dla mnie wazna i myslalam,ze moze jak zrezygnuje to nie bede musiala placic, a tu raczej dupa, bo oni finansowanie zlaatwili z banku, bank wyplacil im od razu cala kwote, a ja zostalam z tym pieprzonym kredytem
wszystko sie pie£%$oli![]()
Ito ci się udało![]()
moja droga zalecam wstrzemięźliwość w walentynki![]()