dziubasek08
Fanka BB :)
Andari., to pozdrów Mary od nas!!!! Zaciskamy kciuki!!!!
Kurcze, chyba napiszę do Cleo bo milczy coś za długo
)))
Kurcze, chyba napiszę do Cleo bo milczy coś za długo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Andari., to pozdrów Mary od nas!!!! Zaciskamy kciuki!!!!
Kurcze, chyba napiszę do Cleo bo milczy coś za długo)))
Klaudia, zastanawiałam się dzisiaj jak wygląda w Anglii dostęp do specjalistów? Próbowałaś do dermatologa się umówić?
Bo ciągle myślę o Twoim swędzeniu...bylam ostatnio u dermatologa zeby sprawdzil moj dziwny "pieprzyk" na udzie ktory wyskoczyl mi w trakcie ciazy. ale zeby dostac sie do niego musialam isc najpierw 2 razy do lekarza rodzinnegoi pracuja tylko w szpitalach, przynajmniej nie spotkalam sie z prywantym dermatologiem... a dlaczego sie nad tym zastanawiasz???;-)
Bo ciągle myślę o Twoim swędzeniu...![]()
Ale miałaś przecież badania krwi w kierunku cholestazymilo to "slyszec", kochana jestes... ;-)
wiesz z dermatologia moje swedzenie na 99,9% nie ma nic wspolnego. Te tabletki ktore teraz jem sa takze przeciw alergiczne, wiec moje swedzenie powinno ustopic po nich gdyby byla to alergia. Poza tym nie mam zadnych innych objawow alergicznych. Ja jestem w 100% pewna ze to kwasy z watroby powoduja to wszystko... w czwartek za tydzien jade na to USG watroby to moze cos wykryja.
Dzis rozmawialam ze znajoma (angielka). Okazalo sie ze u niej wykryli wlasnie cholestaze i tez miala USG watroby. Przez to glownie wlasnie miala wywolywany porod wczesniej. Mam nadzieje ze u mnie nie jest to az tak zaawansowane... bo pomimo wszystko balabym sie miec wywolywany porod.