reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Tak??? :szok: Normalnie przesadzacie :-D:-D:-D Ale istnieje cos takiego jak autosugestia....Moze to wlasnie tu ma miejsce??

A Ty Kasiiula co, dalej w dwupaku? Biedulka, a mialas byc pierwsza :tak:

no dalej :cool: bo ja chce byc pierwsza listopadówka :cool: ktora doczekala terminu a nie o wsyztskie na pazdziernik sie przeniosły :cool: cale 9 miechów ze one listopadówki a co do czego to na pazdziernik ;-):rofl2::rofl2:

a ja sie dzis nie wyspalam za bardzo ale to nic nowego...ostatnie kilka dni wieczorami i w nocy boli mnie brzuch jak na @....umeczona jestem strasznie tym wszystkim...
a tu widze kolejna mama szykuje sie do rozpakowania....ciekawe czy mamaulica tez urodzial?

cZESC DZEWCZYNY POZDRAWIAM MY LEZYMY NA PATOLOGI CIAZY . MAŁY WAZY 2400 I CZEKAMY CO BEDZIE DALEJ. WG USG POWINIEN SIE URODZIC 29 LISTOPADA ALE NIE MA SZANS NA TAKI TERMIN

no dalej :cool: bo ja chce byc pierwsza listopadówka :cool: ktora doczekala terminu a nie o wsyztskie na pazdziernik sie przeniosły :cool: cale 9 miechów ze one listopadówki a co do czego to na pazdziernik ;-):rofl2::rofl2:

Haha, rozgryzlas je ;-) a skonczy sie na tym, ze te co nie daly rady na pazdziernik to urodza w grudniu :-D:-D:-D byleby nie listopad :-D

dziewczyny, mam problem czysto techniczny, moze mi cos wymyslicie, bo ja juz spac przez to nie moge. A mianowicie nie wiem co zrobic z moja Julka, jak zaczne rodzic w nocy. Zal mi bedzie ja zrywac z lozka i zawozic do babci (ok.15 km), sasiadke bym poprosila, ale Julia jak obudzi sie w nocy i zobaczy ze nas nie ma to bedzie ogolna masakra,a tez nie chce jej oddawac na niewiadomo ile czasu do dziadkow. Moja mama odpada, bo sama ma siedmiomiesiecznego malucha, moja tesciowa to juz wogole, nie ma o czym gadac. Jakby jeszcze bylo lato, to nawet w pidzamce do auta daloby rade ja przeniesc i pewnie by sie nawet nie obudzila przy wkladaniu do fotelika,ale mamy prawie zime....a biedaczka bedzie tylko cierpiec bo my musimy rodzic dziecko...ehhh...

reklama
Do góry