reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Mamulica moze odsypia porod :)

a ja wczoraj przed snem mialam dobry koncert syn dawał do wiwatu ze szok ... hehe na lewym boku zle na prawym tez na plecach to juz całkiem !! tak sie krecil ze szok:szok::szok: az bałam sie ze mi przebije błony :szok::szok: maz przewracal sie i polozyl reke na brzuchu i przebudzil sie !! szok pozniej wzielam pochodzilam po pokoju i chyba uspalam synka hehe jakby byl juz ze mna :) instynkt macierzynski mi sie właczyl ;) mam nadzieje ze dzisisiaj bedzie grzeczniejszy :)

ojej jak Tobie mało już zostało;-)4 dni.Nieźle dał Ci popalić, ale to już ostatnie dni kiedy robił to "bezgłośnie":-p

reklama
Dziewczyny, schudłam 2 kg w ciągu tygodnia :szok::szok::szok: Pępek znowu mi się chowa i skóra jest mniej napięta na brzuchu... Nie wiem co się dzieje.... Jutro mam wizytę u mojej gin. Zobaczymy co tym razem będzie. W nocy czułam znowu bóle jak na @, ale tak tylko przez mgłę pamiętam, że były. Bo nawet nie wstawałam.

A wczoraj poszliśmy z mężem spać po Barwach Szczęścia... I spaliśmy aż do budzika o 6.15... W sumie ja kilka minut wcześniej wsstałam, bo niunia się kręciła i przyfasoliła mi w coś, bo aż zabolało...

Tak w ogóle to śniło mi się, że z Kasiiulą i Lapardą byłam na porodówce i później na położniczym. :-) Laparda wyszła ze szpitala zaraz po porodzie, bo powiedziałą, że gości będzie miała i nie może dłużej siedzieć. :laugh2: Dziwny sen...

Dziewczyny, schudłam 2 kg w ciągu tygodnia :szok::szok::szok: Pępek znowu mi się chowa i skóra jest mniej napięta na brzuchu... Nie wiem co się dzieje.... Jutro mam wizytę u mojej gin. Zobaczymy co tym razem będzie. W nocy czułam znowu bóle jak na @, ale tak tylko przez mgłę pamiętam, że były. Bo nawet nie wstawałam.

gdzies czytalam ze przed porodem czesto kobiety chudna wlasnie o 1-2 kg
u mnie po wczorajszych szalenstwach kulinarnch to raczej nierealne:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Tak w ogóle to śniło mi się, że z Kasiiulą i Lapardą byłam na porodówce i później na położniczym. :-) Laparda wyszła ze szpitala zaraz po porodzie, bo powiedziałą, że gości będzie miała i nie może dłużej siedzieć. :laugh2: Dziwny sen...

haha a ja wczoraj jak probowalam zasnac to tak se mysle ze moze natalunie spotkam na sali buehehehehhe ze ciebie poznam ale Laparady nie :D buehehhe

haha a ja wczoraj jak probowalam zasnac to tak se mysle ze moze natalunie spotkam na sali buehehehehhe ze ciebie poznam ale Laparady nie :D buehehhe

Hehehe no to nieźle... Jakaś telepatia działa ;-) Ja Lapardy też bym nie poznała. A śniła mi się bez twarzy i ciągle gdzieś biegała ;-):-D:-D:-D

Luandzia, uwierz mi, że ostatnio powrócił mi apetyt i jem wszystko to, co w I trymestrze... czyli nabiał, nabiał i jeszcze raz nabiał. No i oczywiście obiady mięsne...

Dziewczyny, schudłam 2 kg w ciągu tygodnia :szok::szok::szok: Pępek znowu mi się chowa i skóra jest mniej napięta na brzuchu... Nie wiem co się dzieje....

mhm, ja 1,5 tygodnia temu straciłam w obwodzie 4 cm.. I NIC!!!
Już tak długo mam wszystkie objawy porodu, wg których urodziłam tydzień temu :wściekła/y:

wyszło słońce i u mnie :tak: idę przejść się po cmentarzu. Nie pojadę w tym roku na grób Mamy, to chociaż sobie pójdę powyobrażam, że tam będę.. A 1 listopada pójdziemy z dziećmi na cmentarz i postawimy lampki na wszystkich opuszczonych grobach. Robie tak od kilku lat :tak:

reklama
Do góry