reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

musze zadac glupie pytanie.... czy przy skurczach brzuszek zawsze robi sie twardy? bo ja ostatnie kilka dni mam takie nieregralne bole jak na @ ale brzuszek nie jest wtedy twardy i tak sie juz zastanawiam czy to skurcze czy co....:eek:
Mi się robi bardzo twardy, hm..taki sztywny..
Ostatnio jeszcze mam w nocy wrażenie, że mi się kości miednicy rozpadają na kawałki..coś tam strzyka jak u starzików i boli:-:)-(..
a tu kolejna sie nam rozlozyla- AGUSISKO :-D ja tez chce!!!! :wściekła/y:a ja mam jeszcze tyleeee czekania:angry:
Ja też już bym chciała..:-)..fajnie mają rozpakowane dziewczyny!!

reklama
Mamusie ja dosłownie na chwilkę:)

Jestem już w domciu z Igorkiem.Cała noc nie przespana bo głodny a z tym karmieniem to cięzko idzie.Dziękuje za gratulację i miłe słowa:-)
Porobię fotki pozniej to powrzucam, może uda mi się nadrobić forum co i jak.
Jestem przeszczęsliwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trzymam kciuki za Was :-)
Wrzucę jedną fotkę ze szpitala jeszcze specjalnie dla Was mój SYNIO:-)

Załączniki

• DSCN0092.jpg
    DSCN0092.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 29
A dobrze chociaż gotuje?:-):-p
W miarę jadalne;-):-D:-D..

Jestem już w domciu z Igorkiem.Cała noc nie przespana bo głodny a z tym karmieniem to cięzko idzie.Dziękuje za gratulację i miłe słowa:-)
Cleo, Twój syneczek jest przecudowny!!!:tak::tak:

Chwila nieuwagi i się dzieje:) Mamulica, bądź silna!
Agusisko też rodzi??
Rozstępami nie straszcie.. Chociaż też słyszałam, że mogą po ciąży wyjść.. Bomba.
Kingula, masz dobrego męża:)
Ja ryzykuję wizytę u fryzjera w piątek. O ile nic się nie wydarzy.. Zdecydowałam się na wsiowego naszego.. Zepsuć mi mogą wszędzie.. Tyle razy przeklinałam warszawskich fryzjerów wrrr. Ale może najpierw podpytam się w spożywczym, czy nie ryzykuję życiem idąc na rozjaśnianie:eek::eek::eek::eek:

hahaha, jak w jakichś Złotopolskich, czy co... :-D

co z Mamulicą?

CLEO ale słodziak:-):-) a jak się czujesz?

nie, no On wygląda jak niemowlak, a nie jak noworodek :-D taki pucaty..

Dzień dobry w piękny , słoneczny dzień;-)
zjadłam michę mleka z płatkami i sobie leniu****ę;-) Wzięliśmy się z M wczoraj i dziś do galopu i czekam na efekty naszych poczynań:eek::-p

słoneczny? a u mnie jak zwykle szaro... a może to w duszy szaro..
mój już odmówił współpracy, nie chce "galopu"... znikąd pomocy :sorry: wejść to pomógł, a pomóc wyjść nie chce :confused2:

reklama
Do góry