reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Mamulica moze odsypia porod :)

a ja wczoraj przed snem mialam dobry koncert syn dawał do wiwatu ze szok ... hehe na lewym boku zle na prawym tez na plecach to juz całkiem !! tak sie krecil ze szok:szok::szok: az bałam sie ze mi przebije błony :szok::szok: maz przewracal sie i polozyl reke na brzuchu i przebudzil sie !! szok pozniej wzielam pochodzilam po pokoju i chyba uspalam synka hehe jakby byl juz ze mna :) instynkt macierzynski mi sie właczyl ;) mam nadzieje ze dzisisiaj bedzie grzeczniejszy :)

Mamusie ja dosłownie na chwilkę:)

Jestem już w domciu z Igorkiem.Cała noc nie przespana bo głodny a z tym karmieniem to cięzko idzie.Dziękuje za gratulację i miłe słowa:-)
Porobię fotki pozniej to powrzucam, może uda mi się nadrobić forum co i jak.
Jestem przeszczęsliwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trzymam kciuki za Was :-)
Wrzucę jedną fotkę ze szpitala jeszcze specjalnie dla Was mój SYNIO:-)

super synek :)

i znowu gadanie trzy po trzy... dla dobra kobiet, super rozwiązanie, ale nic nie mówi o formalnosciach... To nie jej zmartwienie .A burdel jest niesamowity:nerd:
tyle tylko , że zaswiadczenie moze wystawic lekarz z nfz i tez prywatny

Czesc dziewczyny
Cleo sliczy synek jeszcze raz gratuluje
Iza moj maz po tylu miesiacach postu jest taki zdesperowany ze musze sie przed nim kryc :szok:ale pessar bede miala sciagany dopiero we wtorek poza tym nie wiem czy z takim brzuchem dam rade :zawstydzona/y:

i znowu gadanie trzy po trzy... dla dobra kobiet, super rozwiązanie, ale nic nie mówi o formalnosciach... To nie jej zmartwienie .A burdel jest niesamowity:nerd:
tyle tylko , że zaswiadczenie moze wystawic lekarz z nfz i tez prywatny

nie, no jesczze powiedziała, że z okazji wymierania starszych ginów, od razu po studiach będzie się specjalistą....:eek: czyli wzrosną ceny...

Cleo- masz slicznego synka!

Po wczorajszej nieobecości na bb patrzę a tu kolejna rozpakowana! Szok! Tempo po prostu błyskawiczne... Teraz tylko czekać aż przyjdzie nasza godzina 0...

reklama
Do góry