MagdaP3011
Fanka BB :)
Ale ci sie trafila nadopiekuncza tesciowa, nic tylko udusic taka...he..he.. Czy twoj maz to jedynak? I pewnie to bedzie jej pierwszy wnuk czy wnuczka? Z tego co piszesz to ta kobieta ma nierowno pod sufitemJa sie ciesze ze miszkam z dala od tesciowej, chociaz ona tez zawsze wiedziala ze nie ma co sie wtracac bo na dobre jej nie wyjdzie. Podobno sie wybiera do nas jak sie dziecko urodzi, ale jak sie przelamie i wsiadzie sama do samolotu to bede w szoku. (sama sie zawsze bala latac, musiala miec tescia ze soba). I podobno zucila palenie specjalnie dla wnuczki... wie ze my nie tolerujemy zapachu papierochow i gdyby ona byla nimi przesiaknieta to na pewno bym jej dziecka nie dala. Wiec zobaczymy jak to bedzie z tymi tesciowkami
![]()
Mój mąż nie jest jedynakiem, ma jeszcze brata który mieszka u nich ze swoją dziewczyną, jej to już całkowicie współczuję, bo ja bym tam nie wytrzymała!! No a wnuczka pierwsza, i to na dodatek wnuczka a nie wnuk!! kurcze wiesz... staram się ją też zrozumieć w jakiś sposób, na dodatek poroniła 2 razy ale to już było lata temu, wiem że nadal ją to boli i jak o tym mówi to płacze ale nie pozwolę sobie na wchodzenie z butami do mojego życia!! Chciałam to załatwić delikatnie ale chyba jest to niemożliwe