reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

dzięki kochana za troskę ale ja jeszcze nie mam zamiaru rodzic bo dopiero w sobote przychodzi malarz pomalować mi sypialnie miałam trochę intensywniejsze i częstrze te skórcze przepowiadające ale na szczęście przeszło
powód mojej nieobecności jest bardziej prozaiczny dopiero przed chwilą po dwóch dniach włączyli mi prąd :sorry:

hehehe a ja tak czekam i czekam az sie odezwiesz :)

Kasiu oby dzis sie wszystko skonczyło :)

reklama
To naprawdę ją strasznie męczy, wczoraj 4cm, dzisiaj 5cm, normalnie to w ciągu kilku godzin i po wszystkim a ona tak tam się męczy :crazy::crazy::crazy:,
trzymam tylko kciuki żeby wszystko było dobrze i żeby to dzielnie zniosły.

Ja się wykąpałam i spanie przeszło, pierwszy raz mały się ruszał w brzuszku trochę przy kąpieli, zawsze siedział cicho i udawał, że go tam niema. Przeczekiwał kąpiel do wycierania ręcznikiem :happy:

Z tym odejściem wód u krowy to się Kasiulla prawie posikałam ze śmiechu, dobre :sorry::cool2:

już ułożyłam wielką stertę tego, co muszę zabrać, i stanęłam na wybieraniu walizy... Ale jakby coś, to mąż szybko zbierze stertę i jedziemy :-)
ale skurczyki takie jakieś nieregularne... myślę, że do soboty wytrzymam, bo i mąż prosił żeby w sobotę, i gości mam, mają przynieść kombinezon dla dzidzi na wyjście.. a głupio by mi bylo prosić, żeby przynieśli uprany w loveli do szpitala :zawstydzona/y:

a po jakimś tam czasie przychodzi ciotka i mowi ze krowie wody odeszły buehehehe ale sie smialam z niego :) do dzisiaj mu to przypominam :)
hahaha:-D:-D, mi się przypomniało jak byłam na koloniach, szliśmy sobie całą grupą i byk sie pasł przy drodze i wypuścił penisa... i stał z takim wypuszczonym.. a taki chłopczyk z młodszej grupy mówi "ojej, którędy ta krowa robi kupę??:szok::szok:" hihi życia nie miał do konca kolonii :cool2:

Kasiula, mój jak z porodu wraca to też ocieka!!! 50 litrów średnio mają wód krowy!!!:szok::szok::-)
A jak musi wyciągać łożysko to mam taki zapach w domu, że masakra, a jemu łapy śmierdzą kilkanaście godzin!!! I niczym tego zapachu nie da się pozbyć!!!:eek::szok::zawstydzona/y:
może cytryną.. ja dziś zjadłam garnek muli i też mi paluchy śmierdziały... cytryna mi ten smrodek zlikwidowała :-)

KaśkaK ma 5cm rozwarcia !!!
zasłużyla na brąz.. nie będę walczyć,
KASKA - możesz rodzic bez stresu :-) trzymam kciuki!!

Wczoraj jak bylam w szpitalu na zameldowaniu i o wszystko pytali,miedzy innymi o leki witaminy jakie biore i tez biore mgb6 i powiedzieli,ze to tylko do 38 tyg ciazy mozna brac,bo cos tam zatrzymuje ale niepamieta moj maz co bo tego ja niezrozumialam po niemiecku.

no właśnie.. wy macie założone karty w szpitalach, w których zamierzacie rodzić?

a tu cisza ze szok :eek::eek::szok::szok:

hehe z ta krowa to dobre było :) hehehehhe :cool2::cool2:

a ja dzis wstalam po 8 nie kladlam sie spac w dzien bo myslalam ze zasne o normalnej godzinie i jeszcze wzielam kapiel zeby sie wyciszyc wypilam goraca czekolade przed snem zeby lepiej sie spało ... i co... i nie chce mi sie chyba nie umiem juz zasnac przed 1 w nocy :crazy::crazy:

a wlasnie a jak to jest? bo mam zwolnienie teraz do piatku czyli 23 i pozniej pewnie lekarz da juz do terminu porodu czyli 1 listopada a co dalej? jak nie urodze? moze mi dac zwolnienie dalej czy automatycznie ide na macierzynski ?

a tu cisza ze szok :eek::eek::szok::szok:

hehe z ta krowa to dobre było :) hehehehhe :cool2::cool2:

a ja dzis wstalam po 8 nie kladlam sie spac w dzien bo myslalam ze zasne o normalnej godzinie i jeszcze wzielam kapiel zeby sie wyciszyc wypilam goraca czekolade przed snem zeby lepiej sie spało ... i co... i nie chce mi sie chyba nie umiem juz zasnac przed 1 w nocy :crazy::crazy:
ja nadal czuwam!!!

reklama
Do góry