reklama
madziek
listopadówka 2009 :)
Ja też ostatnio szybko śpiąca się robię, a jak się położę wcześniej to i tak nie zasypiam, tylko TV. Niedorobiona- hm..., ja to raczej niewyrzyta się czuję ale jeszcze raptem 3 tyg. u mnie do terminupodobno moze tak byc bo dzidzi moze Ci poprostu uciskac na nerw.....
ja od jakiegos czasu jestem ciagle spiaca i taka niedorobiona..... wszystko przychodzi mi z trudem....moze poprostu jestem juz zmeczona ciaza....
madziek
5 cm to już coś. Ciekawe ile jeszcze będzie biedna się męczyć?
katrenki
Fanka BB :)
no to pewnie teraz juz szybko bedzie....po takim treningu jaki miala to moze chociaz jej teraz latwo pojdzie.....KaśkaK ma 5cm rozwarcia !!!
madziek
KaśkaK ma 5cm rozwarcia !!!
jjku jak ona sie dlugo meczy :-(
Dziewczyny, a macie może tak, że jak się schylacie po coś, np.założyć buty, to się Wam cofa od żołądka? Mi tak się dzisiaj zdarzyło - pierwszy raz..błueeeee..
nistety tak. nawet jak sie lekko pochyle zeby cos siegnac ze stolu to juz mi .... bleeee
mamulica
Fanka BB :)
Eh Madziek, kochana, misie ,a krowy - przepasć nie do pokonaniamamulica byłam w Biedronce po rajstopy dla małego i kupiłam :-) są fajne i grube, za jedyne 6,99 Niestety nie widziała u nas w Biedronce tych z krówkami, ale ja kupiłam z misiami i prezentują się super.
Dla mojego mężula oczywiście!!!
madziek
Eh Madziek, kochana, misie ,a krowy - przepasć nie do pokonania
Dla mojego mężula oczywiście!!!
Na pewno;-):-) ale misie tez są fajne;-) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0664b29c621a4142.html
Jak macie Biedronkę, to warto zajrzeć, bo gatunkowo są dobre, takie cieplutkie i miłe
reklama
Kaśka liczy, że do jutra urodzi... jest wykończona, ma już dość i mówi, że rozmówi się z córą jak ją tylko weźmie w ramiona :-) Lekarze chcieli przebić pęcherz, ale Młoda się ciągle obraca, więc czekają aż wody same odejdą - większa szansa na SN.