katrenki
Fanka BB :)
no to fajnie to musimy sie jakos zgadac, ja tez teraz jestem caly czas w domu wiec nie musi byc to koniecznie weekend....ochote mam tylko weekend mam juz zaplanowany.Ale w przyszlym tyg bardzo chetnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to fajnie to musimy sie jakos zgadac, ja tez teraz jestem caly czas w domu wiec nie musi byc to koniecznie weekend....ochote mam tylko weekend mam juz zaplanowany.Ale w przyszlym tyg bardzo chetnie
dziunka24 chcialabym byc przygotowana juz tak ja TY
.
cześć dziewczyny
Jestem w 33tc i postanowiłam się przyłączyć do was.Zawsze to raźniej w tych ostatnich tygodniach.Mieszkam w Anglii,obecnie siedze w domu i szykuję sie powoli do przyjścia dzidzi na świat:-)
Hejka, z tym puchnięciem to przyszła kolej na mnie .....................
Ostatnio jak czytałam, tak sobie myślę, ale ze mnie szczęściara żadnych spuchniętych nóg, rąk...............
Dzisiaj rano wstaję, patrzę na dłonie, normalnie same nabrzmiałe żyły Próbuję włożyć moje butki i cooo....... kolejna porażka, cisną mnie na maxa Mam nadzieję, że nie będę musiała jeszcze latać za nowymi butami
Witamy Witamy chociaż ja też tutaj niedługo:-):-):-):-)cześć dziewczyny
Jestem w 33tc i postanowiłam się przyłączyć do was.Zawsze to raźniej w tych ostatnich tygodniach.Mieszkam w Anglii,obecnie siedze w domu i szykuję sie powoli do przyjścia dzidzi na świat:-)
Witamy Witamy chociaż ja też tutaj niedługo:-):-):-):-)
Dziunka zawsze możesz już większe rzeczy oglądać ja tak robię
a masz moze gg to latwiej bedzie sie zgadac?no to fajnie to musimy sie jakos zgadac, ja tez teraz jestem caly czas w domu wiec nie musi byc to koniecznie weekend....