reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

ja jestem zmarzlak :-Dale teraz wyszlam do sklepu to cieplusio bylo..rano bylo gorzej:-)

no wiesz... rano było 14 stopni!! a przez ostatni tydzień bywało i 5 stopni! wiem, bo odwoże codziennie przed 8 dzieciaki do szkoły i przedszkola :eek: rzeczywiscie jestes zmarzlak :tak:
Ale że w Białymstoku o tyle chlodniej....

Coś przycichło u nas...
dziewczyny co myslicie o kombinezonach zimowych? Na allegro widzę fajną opcję w rozmiarze 68 (nie wiem jaki właśnie rozmiar kupić) cena 24 zł

moim zdaniem 68 za duży. Ja chcę 62 i nie kombinezon, tylko śpiworek z dziurkami na szelki od fotelika :tak: jest jak dla mnie bardziej funkcjonalny

reklama
A ja dzisiaj rekreacyjnie... ;-)
ale ci dobrze:):):):)
Klaudia nie czytaj lepiej bo się wystraszysz:(

Napisał luandzia1
bakterie , grzybica itp musze też profilaktycznie wstrzykiwać sobie taki krem właśnie bakterio i grzybobójczy żeby nic mi się nie przyplątało

nie wiedziałam że trzeba sobie coś wstrzykiwać przy pesarze a że ryzyko no to wiem...

Banana a próbowałaś się położyć na plecach nogi w kolanach i st biodrowych zgiąć po kątem prostym i położyć na jakimś krześle lub taborecie?? przy rwie kulszowej powinna być jakaś ulga. chociaż nie wiem jak się czujesz leżąc na plecach

ja chcialam isc na basen w tym celu kupilam specjalnie strroj jednoczesciowy okolo 20 tc i bylam na basenie a teraz chcialam znow isc ale jak nalozylam go ostatnio zobaczyc czy wejde to jak wieloryb wygladalam doslownie !! :) i chyba nie pojde

Przede mną kolejna bezsenna noc... swedzi mnie przerazliwie, wlasnie zmienilam poszewki na posciel ale pogorszylam tylko sytuacje... siedze teraz pod "miekkim" kocykiem a i tak mnie denerwuje... dzis nawet bluzka mnie drazni...

Jutro zdecydowanie dzwonie do poloznej i umawiam sie na wizyte natychmiastowa albo jade do szpitala sprawdzic czy faktycznie nie jest to ta cala cholestaza... martwi mnie to i boje sie tego...:zawstydzona/y::-( mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i okaze sie ze swedzenie to poprostu urok ciazy....

mnie dzisiaj rano obudził taki ból brzucha jakby ktoś mi noże wbijał no i miałam trochę krwi na majtkach teraz leżę i nawet za bardzo się nie ruszam w dodatku byłam sama z Zuzią na szczęście przyjechał mój tata nie wiem co z tego będzie bo nie przypominam sobie żeby kiedykolwiek zajmował się dzieckiem :sorry:teraz próbuje dać jej śniadanie ale słyszę tylko nie chcę ...na szczęście za godzinę przyjedzie moja mama

Przede mną kolejna bezsenna noc... swedzi mnie przerazliwie, wlasnie zmienilam poszewki na posciel ale pogorszylam tylko sytuacje... siedze teraz pod "miekkim" kocykiem a i tak mnie denerwuje... dzis nawet bluzka mnie drazni...

Jutro zdecydowanie dzwonie do poloznej i umawiam sie na wizyte natychmiastowa albo jade do szpitala sprawdzic czy faktycznie nie jest to ta cala cholestaza... martwi mnie to i boje sie tego...:zawstydzona/y::-( mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i okaze sie ze swedzenie to poprostu urok ciazy....

ja mam podobny problem...cala skora mnie swedzi..tak jak bym miala jakies wszys czy co..drapie sie niezmiernie choc niczego nie zauwazylam..poze to poprostu skora staje sie delikatniejsza i jest bardziej naciagnieta..dlatego tak swedzi...czytalam ze wlasnie rozstepy ktore maja sie pojawic tak wlasnie swedza...ale np.nogi mnie nie swedza:confused2:juz sama niewiem co myslec..albo plyn do mycia jest nie taki...hm...??

mnie dzisiaj rano obudził taki ból brzucha jakby ktoś mi noże wbijał no i miałam trochę krwi na majtkach teraz leżę i nawet za bardzo się nie ruszam w dodatku byłam sama z Zuzią na szczęście przyjechał mój tata nie wiem co z tego będzie bo nie przypominam sobie żeby kiedykolwiek zajmował się dzieckiem :sorry:teraz próbuje dać jej śniadanie ale słyszę tylko nie chcę ...na szczęście za godzinę przyjedzie moja mama

moze to od czopu? albo moze po igraszkach wieczornych :-p

Luandzia dobrze ze masz kogos kto ci pomaga. Ty nie wstawaj, odpoczywaj i zobaczysz wszystko sie tam w brzuszku uspokoi. Ja juz drugi raz obudzilam sie nad ranem z takimi bolami jak przy okresie. Ale zrobilam siku, polozylam sie i na szczescie przeszlo. Dziewczyny musimy sie trzymac dzielnie jeszcze przez kilka tygodni :tak:

reklama
Kasiula
Nie ma co oglądać sie na innych - jak masz ochotę iść na basen to powinnaś. Może i duże jesteśmy ale powód zacny :tak:
Wczoraj akurat dołączyła do mnie znajoma z jeszcze większym brzuszkiem niż mój i to w stroju dwu częściowym wystąpiła :-) Nie warto na ludzi się oglądać, tym bardziej że ralaks w wodzie zniczym wg mnie nie może się równać :-)
Z resztą już nie raz wynosiłam to miejsce (ośrodek w którym mam basen) pod niebiosa bo jest czyściutko zwykle, nie ma dzieciaków więc można sobie w spokoju popływać, w określonych porach zawsze mało ludzi no i nie chlorowana woda (czegoś innego używają)
Swoją drogą wczoraj rozmawiałam ze znajomą, zeby dzieciaczki po 3-4 m-cu na takie specjalne zajęcia zapisać - super sprawa :tak:

Do góry