reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

a probowalas masci rozgrzewajacych albo tych plastrow i dodatkowo termofora albo nacieranie amolem jak masz...ja zawsze tak robie i pomaga troche...
wiem co czujesz:sorry2:
ja chcialam nacierac ta mascia rozgrzewajaca,ale polozna mi zabronila :no:

za to dzisiaj bylam z ta rwa kulszowa u lekarza,bo znowu cale rano wylam z bolu na ziemi a on mi przepisal ibuprofen, na ktorym jest 3 razy jak byk napisane,ze nie wolno stosowac u kobiet w ostatnich 3 mies ciazy!!!!:szok:
i co ja mam teraz robic? brac czy nie brac?

reklama
a probowalas masci rozgrzewajacych albo tych plastrow i dodatkowo termofora albo nacieranie amolem jak masz...
Ani plastrów rozgrzewających ani maści nie można w ciąży! Nawet w aptece mówią od razu o tym, że nie wolno. Dużo składników przenika do krwiobiegu.... Jedyne co pozostaje to amol i masaże. Mi pomagają ćwiczenia, masaże i ciepłe kąpiele (ale nie gorące).

Ani plastrów rozgrzewających ani maści nie można w ciąży! Nawet w aptece mówią od razu o tym, że nie wolno. Dużo składników przenika do krwiobiegu.... Jedyne co pozostaje to amol i masaże. Mi pomagają ćwiczenia, masaże i ciepłe kąpiele (ale nie gorące).

masaz z odrobina oliwki rozgrzeje no i ja amolem smaruje rozgrzewa choc na chwile ale zawsze cos... przed ciaza zawsze wlanczalam se poduszke rozgrzewajaca na obolale miejsce i bardzo pomagalo

Mi to lekarz zalecal wiec sama tego nie wymyslilam.....:tak:

Coś przycichło u nas...
dziewczyny co myslicie o kombinezonach zimowych? Na allegro widzę fajną opcję w rozmiarze 68 (nie wiem jaki właśnie rozmiar kupić) cena 24 zł

Coś przycichło u nas...
dziewczyny co myslicie o kombinezonach zimowych? Na allegro widzę fajną opcję w rozmiarze 68 (nie wiem jaki właśnie rozmiar kupić) cena 24 zł

firmy mają różne rozmirówki więc trudno tak do końca powiedzieć ja mam na 56 bo akurat była promocja i kupiłam za 35 zł bo żal było nie wziąć:-ppo Zuzi mam taki polarkowy na 62 ale on był dobry dopiero jak mała miała jakieś 3 miesiące a urodziła się pod koniec września taki typowy na zimę mam na 68 też po starszej no i on już jest bardzo duży chyba dopiero na wiosnę był dobry
więc myślę że najbezpieczniej na 62
chociaż przy takich maluchach to nie ma takiego znaczenia bo one przecież jeszcze się nie przemieszczają więc nawet jeżeli kombinezon jest za duży to nie ma problemu bo dzidzia i tak tylko leży

Ostatnia edycja:
reklama
Ale chyba zawsze można podwinąć nogawki i rękawki nie? a z takiego małego szybko wyrośnie. i jak się urodzi na początku grudnia lub pod koniec listopada, to szybko wyrośnie, a zima się nie skończy jeszcze...

Do góry