reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Do mnie przyszla polozna jakos w pierwszym tygodniu i ochrzanila mnie, ze jeszcze nie zapisalam synka na wizyte choc juz prawie tydzien konczy! I tak na pierwsza wizyte poszlismy jak mial chyba 10dni a z niej prosto do szpitala :( bo bardzo silna zoltaczka, pekniety obojczyk, itd, itd...dobrze ze to dawne dzieje i mam nadzieje, ze sie nie powtorza przy drugim synku:(

Jak widać co miasto to inna polityka. U nas przed porodem nie zapisza dziecka do przychodni. Miejscowy szpital nie wysyła nic do zadnej przychodni, a spod Zielonej gory wysyłaja do jednej przychodni i tam tak z wejścia nie mozna sie juz niby zapisac, bo brak wolnych mijsc.
Wychodzac ze szpitala dostane nr tel i musze sobie od razu po powrocie do domu zadzwonic w sprawie poloznej srodowiskowej. I trzeba to szybko zrobic bo podobno jest pełno roboty i moga nie miec od razu czasu...

A u nas dzid 20 stopni i slonce cały dzien, tylko wiatr troche zdradliwy i sie boje zeby gardło mnie nie rozbolalo, bo od tego sie u mnie zaczyna.

Witam. Podczytuję was od dawna i moze cos wam pomoge z tym kregoslupem teraz:tak: ostatnio na szkole rodzenia uczyli nas masazu, wykonuje je partner, mam go jedynie w wordzie (moge przeslac na maila). Wprawdzie jest to masaz zalecany na porod ale mnie ostatnio np troche pomogl:blink: (strasznie boli mnie kosc ogonowa). Jesli ktos by chcial...mam rowniez cwiczenia zakrzepowe i zalecane cw w III trymestrze w ciazy..mam nadzieje ze nie zlapia mnie za piractwo;-)
Ja bardzo poproszę
nataliagorska86@gmail.com

luandzia1 Nieszczęścia chodzą parami - niestety....
Ja się dziś też cały ranek irytowałam na mojego T. Mówię mu chodźmy po spodnie do 'ciążowego', a on że nie, bo to łażenie i nudy...normalnie miał dziś lenia, a ja wolę działania. Wyszło na to, że ja poszłam SAMA na zakupy, a on do pracy...ehh Ci faceci.
Kupiłam spodnie w 'ciążowym' -105 zł:szok:
no i bluzkę do tego i pajacyki dla Alusia i dla...maleństwa szwagierki! Wczoraj dowiedziała się, że jest w 6 tygodniu:-D

cześć mamuśki :))
u nas dzisiaj upał jak w lecie do tego wieje halny więc pewnie coś się zmieni w pogodzie :)) całymi nocami leje deszcz a cały dzień świeci słońce, ale ciśnienie bardzo niskie chyba bo ciągle mogłabym spać :((

reklama
U mnie też ciepło...chociaż chmurzyło się często i nawet pokropiło, to przy tej szarej i burej pogodzie temp była zadziwiająco wysoka - aż się spocilam na zakupach

Do góry