reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
tez bym sie wkurzyla......co zrobic.....tak to jest z rodzinka, czasem jest mega wkurzajaca:sorry2: siostra tez sie zbyt milo ni zachowala, pewnie nie pomyslala, ze ci taka przykrosc sprawi.....

tez bym sie wkurzyla......co zrobic.....tak to jest z rodzinka, czasem jest mega wkurzajaca:sorry2: siostra tez sie zbyt milo ni zachowala, pewnie nie pomyslala, ze ci taka przykrosc sprawi.....

oj pomyślała tylko ona już taka jest myślę że to wynika z tego że jest strasznie zakompleksiona i zawsze chce znaleźć jakiś sposób na to żeby pokazać że jest górą ...
szkoda że postanowiła wykorzystać do tego dziecko Zuzia bardzo ją lubi i chciała zostać z ciocią
chyba rzeczwiście łatwiej się denerwuje przez tą ciąże bo właściwie moglam przewidzieć że tak to się skończy biorąc pod uwagę możliwości mojej rodzinki idę chyba poczytać książkę może mi przejdzie;-)

pytałam położną o kąpiele w wannie i powiedziała że mam ich unikać bo mogą wywołaś skurcze z tego co wiem to poduszek rozgrzewających też nie można
co to hemoroidów to druga po nacięciu krocza rzecz której się boję w związku z porodem :sorry:po ostatnim nie było tak źle bo wyszedł jeden po paru dniach ale nie bolał i najważniejsze nie pękł ale teraz może być gorzej bo wiadomo jak już raz się to zrobiło to na pewno od wysiłku znowu się pojawi :-(a słyszałam dramatyczne historie między innymi od mojej mamy jak te hemoroidy potrafią boleć mama mi mówiła że to było gorsze niż poród

lundzia nie denerwuj sie oby na malej nie odbiło sie poznije :)

a ja wlasnie ogladam film Zawitkowskiego myslalam ze meza nie zainteresuje a jednak bardziej niz mnie :) kapanie to juz całkiem podpytywal w miedzy czasie mnie o rozne rzeczy :) no i juz wyliczyl ze w styczniu na basen moze isc hehe :) widze ze chyba powoli zaczyna docierac do niego ze bedzie tatusiem i bedzie odpowiedzialny za kogos :)

a dziewczyny nei wiem jak to u was w miescie jest :p ale od jutra co tydzien w gazecie wyborczej beda jakies dodatki o ciazy i o dziecku ja przynajmniej zamierzam kupowac moze zawsze jakies nowe informacje wpadna :)

Ostatnia edycja:
Czesc mamusie, jak tam mija wieczorek? Ja spedzilam milo dzien z kolezanka, potem sobie obiadzik upichcilam i teraz grzebie w necie:) Musze sie nacieszyc, bo w koncu mam czas o wszystkim poczytac, poszperac na babskich stronkach:) Nie ma jak to na macierzynskim:)

reklama
jeśli mowa o ranieniu innych... to właśńie dostałam taką wiadomość że omal nie spadłam z łóżka czytając:szok::wściekła/y::-(
a D powiedział że chyba się do tych osób przejedzie....
normalnie jak można tak się wpieprzać w czyjeś życie i tak zakłócać spokój:confused2::crazy:

Do góry