reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

ja sie nie zaleca? ja wszedzie czytalam, ze wlasnie sie zaleca tylko zeby byly cieple nie gorace.....a poduszka przeciez ii tak na plecy nie na brzuch tylko moze nie na maxa ciepelko.....

reklama
ja sie nie zaleca? ja wszedzie czytalam, ze wlasnie sie zaleca tylko zeby byly cieple nie gorace.....a poduszka przeciez ii tak na plecy nie na brzuch tylko moze nie na maxa ciepelko.....

kapiel zaleca sie cieple jak skurcze sa bodajze a tak to niby dlugich nie mozna ale ja i tak siedze tyle ile musze a po cieplej wodzie jest mi lzej i lepiej a co do poduszki to wlasnie jak nagrzewam plecy to moze powodowac skurcze :( sama nie wiem eh

aaaaaaaaaaaaa:szok: a mnie plecy bola ehhhhh zmeczylam sie chodzeniem po sklepie szok ! a ludzie gapia sie na moj brzuch :baffled: jakby nie widzieli ciezarnej bo dyszy jak pociag hehhehe towarowy :-) ale maz zadeklarowal sie ze mi plecy wymasuje dzis mmmm :blink::blink::blink: a wlasnie

myslicie ze jak przyłoze poduszke rozgrzewajaca na dolna czesc plecow zaszkodzi niuni ? :shocked2::dry:
wiesz w sumie ciepło działa przeciwbólowo ale na twoim miejscu bym nie ryzykowała- chodzi mi o to że mogą wystąpić np jakieś krwawienia:(

ja robię: badania krwi - morfologię, cukier, OB, próby wątrobowe, cholesterol; ogólne badanie moczu; usg jamy brzusznej; usg ginekologiczne i piersi, RTG klatki, EKG. RTG klatki nie chcą robić bez skierowania nawet prywatnie, także najpierw trzeba sobie takie skierowanie załatwić. Dlatego czasem akurat tego badania nie robie. Reszta jest łatwa!!.:tak:

Ale skoro sam zaproponował, to pewnie rzeczywiście źle się czuje. Szybko go wysyłaj do tego kolegi, żebyś niedługo nie musiała opiekowac się dwojgiem... :sorry:

dzięki Iza na pewno w przyszłym tygodniu go wyślę na te badania jeszcze wczoraj dzwonilam do szwagra który jest lekarzem i też coś mi tam podał mam nadzieję że część tych badań uda się panstwowo bo u nas ostatnio kiepsko z kasą ale nie wiem czy namówię męża jeszcze na dodatkową wizytę w przychodni po skierowanie:sorry:

no ja niestety nawet ich nei wiedzialam juz u mnie nie ma :) hehe a przygladalam sie tym pampersom bialym to one niby z bawełna inna maja material z ktorego wykonane sa chyba ... pozatym o wiele drozsze :)

ja już jakiś czas temu kupiłam chyba 6 sztuk ale jeszcze ich nie pralam więc nie wiem czy się coś z nimi nie stanie

Bura bardzo dobre wieści każdy dzień w brzuchu mamy jest dla dziewczynek bezcenny :-)
dziewczyny nie wiecie co tam u Kasi ?
ja jestem dzisiaj taka zła że aż się popłakałam z tych nerwów nie będę pisać o co chodzi ale tak jak rodzina potrafi zranić to chyba nikt ...przynajmniej moja

LUANDZIA1 i reszta dziewczyn - głowa do góry, choc nie ukrywam, że dzis też łzy mi sie do oczu cisną!! Mąż miał dzis wolne, a i tak ponad pol dnia go w domu nie było, a teraz tez jest u kolegi na urodzinach, w jakims pubie. Zresztą sama go zawiozlam...

a co sie stalo? ja tez ostatnio latwo becze,,,,nie denerwuj sie.....

długa historia w której najbardzie mi zal córki bo miała zostac na noc u moich rodziców ( na ich prośbę) więc przywiozlam małą dwadzieścia parę kilometrów w jedną stronę
ale mamie wieczorem się odmieniło i stwierdzła że idzie na imprezę do koleżanki :sorry:a Zuzię niby miała położyć spać moja siostra która jak o tym usłyszał to zaczęła krzycześ że ona nie jest niańką i nie ma zamiru zajmować się moim dzieckiem :shocked2:(ma 22 lata nie 13) więc zabrałam wrzeszczącą głodną i już śpiącą Zuzię do auta i pojechałam do domu bo ja nie lubie jej gdziekolwiek zostawiać bo jej się wszystko przestawia ale chciałam zrobić rodzicą przyjemność a tu taki zonk tak się zdenerwowałam że chyba już młoda nigdy tam nie zostanie na noc
nie mówiąc już o tym że teściowie dzisiaj mnie prosili czy nie mała nie mogłaby nocować u nich a ja że nie bo zostaje u moich rodziców
żeby było mało atrakcji na jeden dzień to brat koleżanki mojej mamy postanowił podjechać moim autem bo nie mógł zaparkować (bez mojej wiedzy) i zaczasnął mi kluczyki w aucie więc mąż musiał przywieźć mi zapasowe (50 km w dwie strony)

reklama
Do góry