katrenki
Fanka BB :)
ja sie nie zaleca? ja wszedzie czytalam, ze wlasnie sie zaleca tylko zeby byly cieple nie gorace.....a poduszka przeciez ii tak na plecy nie na brzuch tylko moze nie na maxa ciepelko.....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja sie nie zaleca? ja wszedzie czytalam, ze wlasnie sie zaleca tylko zeby byly cieple nie gorace.....a poduszka przeciez ii tak na plecy nie na brzuch tylko moze nie na maxa ciepelko.....
wiesz w sumie ciepło działa przeciwbólowo ale na twoim miejscu bym nie ryzykowała- chodzi mi o to że mogą wystąpić np jakieś krwawieniaaaaaaaaaaaaaa a mnie plecy bola ehhhhh zmeczylam sie chodzeniem po sklepie szok ! a ludzie gapia sie na moj brzuch jakby nie widzieli ciezarnej bo dyszy jak pociag hehhehe towarowy :-) ale maz zadeklarowal sie ze mi plecy wymasuje dzis mmmm a wlasnie
myslicie ze jak przyłoze poduszke rozgrzewajaca na dolna czesc plecow zaszkodzi niuni ?
ja robię: badania krwi - morfologię, cukier, OB, próby wątrobowe, cholesterol; ogólne badanie moczu; usg jamy brzusznej; usg ginekologiczne i piersi, RTG klatki, EKG. RTG klatki nie chcą robić bez skierowania nawet prywatnie, także najpierw trzeba sobie takie skierowanie załatwić. Dlatego czasem akurat tego badania nie robie. Reszta jest łatwa!!.
Ale skoro sam zaproponował, to pewnie rzeczywiście źle się czuje. Szybko go wysyłaj do tego kolegi, żebyś niedługo nie musiała opiekowac się dwojgiem...
no ja niestety nawet ich nei wiedzialam juz u mnie nie ma hehe a przygladalam sie tym pampersom bialym to one niby z bawełna inna maja material z ktorego wykonane sa chyba ... pozatym o wiele drozsze
a co sie stalo? ja tez ostatnio latwo becze,,,,nie denerwuj sie.....ja jestem dzisiaj taka zła że aż się popłakałam z tych nerwów nie będę pisać o co chodzi ale tak jak rodzina potrafi zranić to chyba nikt ...przynajmniej moja
ja jestem dzisiaj taka zła że aż się popłakałam z tych nerwów nie będę pisać o co chodzi ale tak jak rodzina potrafi zranić to chyba nikt ...przynajmniej moja
a co sie stalo? ja tez ostatnio latwo becze,,,,nie denerwuj sie.....