a ja czytałam że brzuch się obniża 4 tygodnie przed porodem, więc co opinia to inna i tym bym się nie sugerowała. Mi też się obniżył z ciągu jedego dnia, widzę po spodniach bo nie mogę ich naciągnąć do końca bo brzuch blokuje.no racja
z tymze przeczytalam (po jaka cholere czytam te glupoty), ze brzuch mocno obniza sie na maksymalnie 2 tygodnie przed porodem. A ja mam na suwaczku jeszcze 34 dni !!!! I do tego nie moge siedziec, chyba ze rozkraczona jak zaba, bo brzuch mi strasznie wadzi o uda
reklama
zaliczam kolejna dolegliwosc ciazowa, nie dosc, ze dzisiaj rwa kulszowa wrocila, to od 2 dni hm... swedzial mnie nieco tylek no i dzisiaj wyszlo szydlo z worka, a raczej hemoroidy z d... jakie to bolesne i nieprzyjemne:-(
biedactwo ( mam nadzieje że tego nie doświadcze (zaliczam kolejna dolegliwosc ciazowa, nie dosc, ze dzisiaj rwa kulszowa wrocila, to od 2 dni hm... swedzial mnie nieco tylek no i dzisiaj wyszlo szydlo z worka, a raczej hemoroidy z d... jakie to bolesne i nieprzyjemne:-(
D
dziunka24.
Gość
a ja czytałam że brzuch się obniża 4 tygodnie przed porodem, więc co opinia to inna i tym bym się nie sugerowała. Mi też się obniżył z ciągu jedego dnia, widzę po spodniach bo nie mogę ich naciągnąć do końca bo brzuch blokuje.
no to dobrze ;-) bo juz sie przerazilam
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
kasiula ja kupiłam jedno takie body ale większe będzie na lato ) i strasznie szybko się rozeszły te bodziaki. Całkiem fajne są )
no ja niestety nawet ich nei wiedzialam juz u mnie nie ma hehe a przygladalam sie tym pampersom bialym to one niby z bawełna inna maja material z ktorego wykonane sa chyba ... pozatym o wiele drozsze
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
aaaaaaaaaaaaa a mnie plecy bola ehhhhh zmeczylam sie chodzeniem po sklepie szok ! a ludzie gapia sie na moj brzuch jakby nie widzieli ciezarnej bo dyszy jak pociag hehhehe towarowy :-) ale maz zadeklarowal sie ze mi plecy wymasuje dzis mmmm a wlasnie
myslicie ze jak przyłoze poduszke rozgrzewajaca na dolna czesc plecow zaszkodzi niuni ?
myslicie ze jak przyłoze poduszke rozgrzewajaca na dolna czesc plecow zaszkodzi niuni ?
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
hemoroidów nie zazdroszczę...zaliczam kolejna dolegliwosc ciazowa, nie dosc, ze dzisiaj rwa kulszowa wrocila, to od 2 dni hm... swedzial mnie nieco tylek no i dzisiaj wyszlo szydlo z worka, a raczej hemoroidy z d... jakie to bolesne i nieprzyjemne:-(
ale własnie mi przypomniałaś... i zauważyłam że moja rwa przestała się odzywać po 4 miesiącach ciągłych upierdliwości
no jak fajnie... żeby tak zgaga zniknęła z dnia na dzień.....
katrenki
Fanka BB :)
wiem, ze to nie jest smieszne, ale strasznie mnie rozbawilo.....a moze jakies masci...probowalas cos?zaliczam kolejna dolegliwosc ciazowa, nie dosc, ze dzisiaj rwa kulszowa wrocila, to od 2 dni hm... swedzial mnie nieco tylek no i dzisiaj wyszlo szydlo z worka, a raczej hemoroidy z d... jakie to bolesne i nieprzyjemne:-(
reklama
R
rouż
Gość
Roznie to jest z obnizaniem. Poprzednim razem obnizyl mi sie dopiero w dniu porodu i to tylko ciutke.a ja czytałam że brzuch się obniża 4 tygodnie przed porodem, więc co opinia to inna i tym bym się nie sugerowała. Mi też się obniżył z ciągu jedego dnia, widzę po spodniach bo nie mogę ich naciągnąć do końca bo brzuch blokuje.
Znam to uczucie. Tez to miewam, ale na szczescie dawno sie nie odzywalo. Ale jak sie wczoraj mylam to namacalam tam przy tylniej dziurce wystajaca pierdulke i mowie do mojego M: zylka pierdzaca(ja je tak nazywam) wyszla mi na wierzch;-), on na to: ze co? Ja: no, hemoroid mi sie zrobil jakis sterczacy i pewnie trzeba bedzie kiedys zooperowaczaliczam kolejna dolegliwosc ciazowa, nie dosc, ze dzisiaj rwa kulszowa wrocila, to od 2 dni hm... swedzial mnie nieco tylek no i dzisiaj wyszlo szydlo z worka, a raczej hemoroidy z d... jakie to bolesne i nieprzyjemne:-(
Nie wiem jak wplynie to na skurcze ewentualne...podobno nie zaleca sie ciplych kapieli, prysznicow, wiec nie wiem jak to jest z poduszkami...aaaaaaaaaaaaa a mnie plecy bola ehhhhh zmeczylam sie chodzeniem po sklepie szok ! a ludzie gapia sie na moj brzuch jakby nie widzieli ciezarnej bo dyszy jak pociag hehhehe towarowy :-) ale maz zadeklarowal sie ze mi plecy wymasuje dzis mmmm a wlasnie