reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

dudziakowa dawno się nie odzywała- tzn. jej siostra, w jej imieniu, a jestem ciekawa jak się Ona czuje po porodzie, jak Jej synek, a i na foteczki czekam, z resztą nie ja jedna:-)
dudziakowa pisała kilka dni temu na wątku gratulacje...:tak:
a teraz chyba nie ma dla nas czau ;-) wiadomo... cieszy się Swoim maleństwem:-D

reklama
Heloł Kobiety!!!
A ja dziś spałam w miarę ok, poza tym że budzi mnie ból bioder już każdej nocy:zawstydzona/y:...
A dziś wyjeżdżam z męzulem w góry do piątku posiedzieć sobie na ławeczce :cool2::sorry:. Bo chodzić raczej nie będziemy zbyt wiele:-p...
Trzymajcie mi się tutaj i bez żadnych numerów proszę!!!:cool2:
Ja też chcę !!!! A nie moglibyście jechać przez Poznań i zabrać mnie ze sobą ? ;-)

taak, wszedzie cisza, a ja zaczelam nadrabiac zaleglosci na bb ;-) no i w koncu zainteresowalam sie regulaminem :shocked2: ale sie szybko zorientowalam, ze trzeba to przeczytac :eek: normalnie wstyd :zawstydzona/y:

a wogole to czemu pisze, ze dodalam post o 15:39, a jest 17:39 ?? :-D:-D

taak, wszedzie cisza, a ja zaczelam nadrabiac zaleglosci na bb ;-) no i w koncu zainteresowalam sie regulaminem :shocked2: ale sie szybko zorientowalam, ze trzeba to przeczytac :eek: normalnie wstyd :zawstydzona/y:

a wogole to czemu pisze, ze dodalam post o 15:39, a jest 17:39 ?? :-D:-D
u mnie jest że dodałaś o 16.39:-D ale to ja mam chyba pokazane na mój irlandzki czas tak myślę....;-)bo zawsze mam czas moich postów zgodny z czasem na laptopie i w komórce

bura dobrze że z wami wszystko oki :)) dobrze że się odezwałaś i staraj się robić to jak najczęśćiej żebyśmy nie musiały się zastanawiać czy już urodziłaś czy nie :))

klaudzia ty lepiej leż i odpoczywaj bo to może nie być nic dobrego :(( ja bym się przestraszyła sjoro po nospie nie przeszło. Mam nadzieje że już nigdy nie powróci :))

kasiula ja kupiłam jedno takie body ale większe będzie na lato :)) i strasznie szybko się rozeszły te bodziaki. Całkiem fajne są :))

Juz pisalam, ze dziwnie mi sie dzisiaj dzieje w brzuchu. No i okazuje sie, ze mi normalnie opadl :shocked2:i nie tylko ja to zauwazylam :shocked2: mam sie bac czy jeszcze nie??

Mi sie dzisiaj dziwne rzeczy dzieja z brzuszkiem. Nie dosc, ze od rana stawia mi sie macica jak smok (tzn brzuch robi sie twardy jak kamien i az mnie to boli), to mala malo sie rusza, a za to jak zacznie to tak jakby chciala mi dziure w brzuchu zrobic, no i do tego nieprzyjemne uczucie w podbrzuszu, cos jak delikatne skurcze :eek:

Mi tez jakoś dzisiaj brzusio robił się taki twardy, najbardziej to przyuważyłam, jak szłam na spacer i do sklepu..od chodzenia??:eek:
Nogi na szczęście mi nie puchną, bo noszę pończochy uciskowe (z powodu przebytej zakrzepicy)..

reklama
Bac? Ja bym sie cieszyla...w koncu moglabym oddychac......

:-D no racja :-D
z tymze przeczytalam (po jaka cholere czytam te glupoty), ze brzuch mocno obniza sie na maksymalnie 2 tygodnie przed porodem. A ja mam na suwaczku jeszcze 34 dni !!!! I do tego nie moge siedziec, chyba ze rozkraczona jak zaba, bo brzuch mi strasznie wadzi o uda :-D

Do góry