reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Ja wlasnie bylam w kantorze i jak wychodzilam winda nie dzialala. Mysle sobie, zanim obroce to minie z 15minut, a pewnie juz troche nie dziala, wiec bedzie sprawna. A tu lipa! I na 8 pietro wlazilam po schodach. Jeszcze oddechu zlapac nie moge! Najgorsze jest to, ze jak tu mieszkamy rok z haczykiem to tylko raz nie dzaiala 40minut bo byla konserwacja, a teraz kilka razy w tyg. Przeraza mnie to. Ale ja mysle, ze ktos celowo ja blokuje, bo jak zeszlam, to stala na patrerze, normalnie, tylko drzwi zamkniete. Ale jak dopasc takiego typa! Jakbym mieszkala na parterze to bym moze przyuwazyla, a tak to nie mam szans!
Mam meeega zadyszke jeszcze...
A zaraz musze jeszcz raz wyjsc z domku, ale na godzinke a nawet poltorej i mam nadzieje, ze do tego czasu winde odblokuja...

reklama
Hej, Listopadówki!! wpadłam zajrzeć do Was, kibicuje Mamulicy i Wam wszystkim!! jestem mamą od lutego i jak wczoraj pamietam te ostatnie tygodnie.:-D:-D

Maxwell80- cierpnięcie rąk przeszło mi ze trzy tyg po porodzie- miałam tak samo jak Ty:-(

co do zakupów- któraś tu pisała, ze jeszcze 1000 zł- SPOKOJNIE! trzy razy pomyślcie nad zakupami- czasem mozna wpaść w pułapkę- bo moze się przydać, więc kupię. trzeba odwrotnie- kup, jak potrzebujesz:-):-)

gdzieś na forum był wątek z opiniami o różnych gadżetach- na prawde warto poczytać i oszczędzić sobie wydatków. macie jeszcze czas. o, jest: Polecam - Odradzam - Forum BabyBoom

śmiało możecie o wszystko pytać dziewczyn, które już urodziły- przed Wami. polecam się na priva jak macie ochotę, albo zapraszam na wątek Lutówki 2009:-):-)
Życzę wszystkiego dobrego Wam i Brzuszkom!!!:-):-)

klaudzia zgadzam się z Ka.M`cią odpoczywaj, nogi do góry, to będzie lepiej:tak:
Fajnie Bura, że się odezwałaś:tak: teraz czekaj cierpliwie na swoje dwie niunie:tak:
Pianistka witaj w gronie tych odpoczywających e-ciotek:tak:
dudziakowa dawno się nie odzywała- tzn. jej siostra, w jej imieniu, a jestem ciekawa jak się Ona czuje po porodzie, jak Jej synek, a i na foteczki czekam, z resztą nie ja jedna:-)

Miłego popołudnia Dziewczynki:tak:

Hej, Listopadówki!! wpadłam zajrzeć do Was, kibicuje Mamulicy i Wam wszystkim!! jestem mamą od lutego i jak wczoraj pamietam te ostatnie tygodnie.:-D:-D

Maxwell80- cierpnięcie rąk przeszło mi ze trzy tyg po porodzie- miałam tak samo jak Ty:-(

co do zakupów- któraś tu pisała, ze jeszcze 1000 zł- SPOKOJNIE! trzy razy pomyślcie nad zakupami- czasem mozna wpaść w pułapkę- bo moze się przydać, więc kupię. trzeba odwrotnie- kup, jak potrzebujesz:-):-)

gdzieś na forum był wątek z opiniami o różnych gadżetach- na prawde warto poczytać i oszczędzić sobie wydatków. macie jeszcze czas. o, jest: Polecam - Odradzam - Forum BabyBoom

śmiało możecie o wszystko pytać dziewczyn, które już urodziły- przed Wami. polecam się na priva jak macie ochotę, albo zapraszam na wątek Lutówki 2009:-):-)
Życzę wszystkiego dobrego Wam i Brzuszkom!!!:-):-)

dzięki za info!!! Na pewno skorzystamy :)))

Dziewczyny a czy którąś z was bolą stawy te malutkie międzypaliczkowe w dłoni?? bo ja jak rano wstaję to normalnie mam problem ze zgięciem:(
Ja na szczęście mieszkam na 2 piętrze więc zadyszki nie dostaję:) ale na 8 bez windy to by była makabra:)

Dziewczyny a czy którąś z was bolą stawy te malutkie międzypaliczkowe w dłoni?? bo ja jak rano wstaję to normalnie mam problem ze zgięciem:(
Ja na szczęście mieszkam na 2 piętrze więc zadyszki nie dostaję:) ale na 8 bez windy to by była makabra:)
A ja dzis dwukrotnie zrobilam kurs z 8pietra na dol i na gore, i mam nadzieje, ze nigdy wiecej:szok:...
Teraz odpoczywam i mam nospe w poblizu jakby cos sie mialo dziac...

Ze stawami, dretwieniem rak itd nie mam problemow:-), nawet nogi mniej puchna ostatnio.

A ja dzis dwukrotnie zrobilam kurs z 8pietra na dol i na gore, i mam nadzieje, ze nigdy wiecej:szok:...

Ze stawami, dretwieniem rak itd nie mam problemow:-), nawet nogi mniej puchna ostatnio.
współczuję:( ale za to jaką kondycję będziesz miała:):)

a ja lece do reala na zakupy zobacze co to za body za 1.99 ;] choc czytalam inna mamuśka z innego miesiaca pisala ze nawet fajne i choc ma duzo zaluje ze nie kupila wiekszych bo w sumie na lato jak nie patrzec tylko wiekszy rozmiar trzeba :) no i mam ochote od wczoraj na nalesniki z serem i sosem truskawkowym mniamku heheh :)

reklama

oj, to nie chcialabym utknac np podczas porodu w takiej psujacej sie windzie :eek:

Mi sie dzisiaj dziwne rzeczy dzieja z brzuszkiem. Nie dosc, ze od rana stawia mi sie macica jak smok (tzn brzuch robi sie twardy jak kamien i az mnie to boli), to mala malo sie rusza, a za to jak zacznie to tak jakby chciala mi dziure w brzuchu zrobic, no i do tego nieprzyjemne uczucie w podbrzuszu, cos jak delikatne skurcze :eek:

No i zla jestem, bo myslalam ze bede sie meczyc sama tylko do 17, a okazalo sie, ze jak moj skonczy prace o 20 to bedzie dobrze :wściekła/y:

Do góry