Kasiiula
mamusia Pawełka :)
eh a na mnie czeka kuchnia do sprzatniecia i pranie a tak mi sie nie chce ze szok lenia mam niesamowitego ... ide sie połoze przed tv
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
eh a na mnie czeka kuchnia do sprzatniecia i pranie a tak mi sie nie chce ze szok lenia mam niesamowitego ... ide sie połoze przed tv
musisz iść do tv? ja sobie zrobiłam centrum operacyjne w salonie, wszystko w zasięgu ręki - ja na kanapie, a obok: komputer, ciśnieniomierz, glukometr, telefon, kocyk, podusie, 2 szklanki wody, piloty od telewizora i radia.
Tylko kibelka i lodówki się nie da do salonu przytargać... przykre, szczególnie kibelka mi tu brak, dziś już z 6 razy musiałam siusiu...
i brzusio mi się dziś regularnie spina..
dokładnie tak samo się czuje zero snu!!! i mam ochote klnać na każdym krokua ja nawet się nie wypowiadam co do samopoczucia...
jeśli mogę przeklnąć to mam kure***o dość !!!
wczoraj znów wymiotowałam... tak mnie wssystko bolało że na koniexc znów sie popłakałaam..
spać nie mogłam bo na każdym boku miałam zgagę ....
dziewczyny ja naprawdę nie daję rady