reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

Mąż szukał po aptekach. Mówił że tylko w jednej mieli, ale nie te co mi napisałas, tylko jakieś inne. Za 4 sztuki zapłacił 100 zł :szok::szok::szok: Ale czyste sumienie i spokoj są bezcenne.
o matko!! strasznie drogie! To normalnie żer na naszym spokoju! Ale masz rację dla spokoju każdą cenę byśmy w takiej chwili zapłaciły.

to slicznie mu to wytlumaczylas :-D ja mam czasem wrazenie, ze moja corka troche za szybko dorasta. Interesuje sie az za bardzo moimi piersiami-nie moge jej odgonic), czasem sie wypina i mowi ze tez ma piersi, albo przymierza moje staniki :eek: troche mnie to martwi, bo dopiero 5 lat konczy w styczniu i o takich rzeczach nie powinna jeszcze slyszec. No i nie mowiac, ze w przedszkolu ma chlopaka, a ich milosc sie zaognila po wakacjach i ponoc Tymek caluje ja w usta, a ona przed nim ucieka :cool2:
mój Kuba tez ma narzeczoną i całuje ją w usta!!! ;-) z resztą każdą dziewczynkę całuje (choć nie każdą w usta) a juz koniecznie każde dziecko - chłopiec / dziewczynka musi zostać przez niego przytulone :-) mój mały pieszczoszek:-D

reklama
A w ogóle to mam dzisiaj strasznego doła i wyć mi się chce. Nie mam na nic siły, nie mam cirpliwości na mojego małego odkrywcy, który skąpał się w kałuzy :-(a potem nie chciał wejśc do domu i w rezultacie musiałam go wnieść na piętro po schodach, po ktorych już sama ledwo włażę.
Widzialam dzis piękny, sexowny stanik i chciałam sobie kupić ale stwierdzilam, ze nawet ten stanik mi nie pomoże. I nawet co z tego, ze mężowi by się na pewno bardzo spodobał jak ja ostatnio jestem jak orka wyrzucona na brzeg, nawet sie przekręcic na drugi bok nie mogę. :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Kilolek, przecież przez całą ciążę nie będziemy mieć talii osy ;-) Nie masz się czym martwić. Stanik na pewno spodobałby sie mężowi! Wiem, że łatwo mówić nie dołuj się... Sama mam to samo czasami i nie mogę na siebie patrzeć. Ale mąż zawsze to jakoś wynagrodzi. Miłym słowem, albo przytuleniem. Damy radę, jeszcze tylko miesiąc, u neiktórych z nas troszke dłużej. Nie dawaj się i dla poprawy humoru weź kąpiel albo prysznic, zrób sobie maseczkę . Poświęć sobie chwilkę. To poprawi humor :tak::tak::tak:

A co do tych testów to są strasznie drogie w aptekach. W necie patrzyłam są o wiele wiele tańsze. można znaleźć już za 40 zł.

Gdy zbliża się termin porodu, pilnuj, by bak auta był pełny. Tankowanie w drodze na porodówkę nie byłoby zabawne. to mojemu przeslalam na gg - on lubi tak jak niektore z Was jezdzic na pomaranczowej kresce :D

Gdy zbliża się termin porodu, pilnuj, by bak auta był pełny. Tankowanie w drodze na porodówkę nie byłoby zabawne. to mojemu przeslalam na gg - on lubi tak jak niektore z Was jezdzic na pomaranczowej kresce :D
to chyba mnie się tyczy:-D:tak:
ale racja ... teraz trzeba będzie się pilnować... bo do mnie na porodówkę jedzie się 1h autem.... :sorry:
i to drogą szybkiego ruchu więc nie ma stacji po drodze.... :eek:
ale by było;-):-p

ja wam powiem że tak patrząc na te nasze suwaczki...cieszę się że araz to wszystko się skończy:-D
jak sobie pomyślę że zaraz nie będę mieć już więcej zgagi...
ani wymiotów które utrzymują się do dnia dzisiejszego (a póki co do wczoraj;-))
jak będę mogła wstać z łóżka bez bólu pleców.....
jak nie będzie mnie wkońcu bolała głowa....

to jestem taka szczęśliwa.....:-D:-D:-D

Kam my tez mamy godzine :D gorzej ze korki sa straszne jak ludziska wracaja z pracy :|
no u nas też korki....
bo z większego miasta ludzie z pracy wracają albo jadą do pracy...
najlepiej jakby w nocy zajechać:-D
bo wtedy szybko się śmignie...
aaaa no i jeszcze u nas 1 problem..... bo wszystkie stacje zamykają o 21:eek:
może w okolicach są 2 całodobowe... ale to gdzieś w centrum miasta...
a blisko mnie nie ma...:no::-D

reklama
ja wam powiem że tak patrząc na te nasze suwaczki...cieszę się że araz to wszystko się skończy:-D
jak sobie pomyślę że zaraz nie będę mieć już więcej zgagi...
ani wymiotów które utrzymują się do dnia dzisiejszego (a póki co do wczoraj;-))
jak będę mogła wstać z łóżka bez bólu pleców.....
jak nie będzie mnie wkońcu bolała głowa....

to jestem taka szczęśliwa.....:-D:-D:-D

za to dojda nowe dolegliwosci wiec sie nie ciesz tak bardzo hehe :-)

Do góry