kilolek
podwójna listopadowa mama
o matko!! strasznie drogie! To normalnie żer na naszym spokoju! Ale masz rację dla spokoju każdą cenę byśmy w takiej chwili zapłaciły.Mąż szukał po aptekach. Mówił że tylko w jednej mieli, ale nie te co mi napisałas, tylko jakieś inne. Za 4 sztuki zapłacił 100 zł Ale czyste sumienie i spokoj są bezcenne.
mój Kuba tez ma narzeczoną i całuje ją w usta!!! ;-) z resztą każdą dziewczynkę całuje (choć nie każdą w usta) a juz koniecznie każde dziecko - chłopiec / dziewczynka musi zostać przez niego przytulone :-) mój mały pieszczoszekto slicznie mu to wytlumaczylas ja mam czasem wrazenie, ze moja corka troche za szybko dorasta. Interesuje sie az za bardzo moimi piersiami-nie moge jej odgonic), czasem sie wypina i mowi ze tez ma piersi, albo przymierza moje staniki troche mnie to martwi, bo dopiero 5 lat konczy w styczniu i o takich rzeczach nie powinna jeszcze slyszec. No i nie mowiac, ze w przedszkolu ma chlopaka, a ich milosc sie zaognila po wakacjach i ponoc Tymek caluje ja w usta, a ona przed nim ucieka