luandzia1
Entuzjast(k)a
jadę do wa-wy trzymajcie kciuki żebym nie urodziła gdzieś po drodze no i jutro o 14
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No Kilolku, ja mam właśnie tak samoMnie najbardziej męczy ta niewiedza i niepewnośc, bo z jednej strony to może być 24 dni, a z drugiej 55tak czy inaczej będzie w terminie
No tak - blisko, blisko, coraz bliżej..ja mysle ze terminy beda prawdopodobne te co wyszly nam na usg okolo 12tc pozniej wiadomo kazde dziecko inaczej sie rozwija a w tym czasie wszytskie chyba sa podobnej budowy jak na swoj wiek bo wtedy tez mierzy sie ta cos tam karkowa...u mnie od dzis rowno pełne 4 tyg
i strach mnie juz powoli oblatuje
![]()
jadę do wa-wy trzymajcie kciuki żebym nie urodziła gdzieś po drodze no i jutro o 14