reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

Mnie poki co specjalnie nic nie meczy. Rano moze nie czuje sie najlepiej, ale nie jest zle. Najbardziej boje sie tych porannych nudnosci i wymiotow, ktore cos czuje ze niedlugo sie zaczna. Oby jaknajpozniej i trwaly jak najkrocej....

reklama
Cześć Mamuski!!
Odebrałam wyniki posiewu moczu i bardzo dobrze, że mi kazała brać ten antybiotyk bo było zakażenie bakterią Escherichia Coli, francowata ale ją niszczę i dzidzia zaczyna rosnąć bo moje ukochane rurki biodrówki musze rozpinać na brzuszku bo mnie cisną troszkę juz nie mówie o stanikach, bo te - za małe:-)
Pozdrawiam Mamuski!

Hehehe...camelia mnie tez spodnie cisną i muszę rozpinać :-D w domu to jeszcze, ale np. na uczelni z rozpiętymi dżinsami chodzić to nie bardzo :-D;-)

Ja też ogólnie dobrze się czuję :tak::-) Jedynie w nocy biegam często siusiu i czasem pobolewa mnie podbrzusze, no i piersi mam drażliwe ;-)

Kurcze chyba musze się rozejrzeć za spodniami na gumce, w poprzedniej ciązy dopiero w trzecim miesiącu było ciasno a teraz wcześnie, no cóż trzeba iść na zakupe hihi :-)

Trzeba powoli rozglądać się za ciążowymi ubrankami :-) Fajnie że idzie wiosna i lato, nie trzeba będzie tyle rzeczy na siebie wkładać jak cebulka ;-)

Pozdrawiam!

reklama
Niestety wczorajsza wizyta u ginia nie była zbyt optymistyczna...miesiąc zwolnienia + duphaston...za miesiąc bedzie wiadomo czy coś z tego będzie....

Wiatm wszytskie przyszłe mamusie....

Do góry