reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Hej, witam wszystkie nowe mamusie!
Kurcze chyba musze się rozejrzeć za spodniami na gumce, w poprzedniej ciązy dopiero w trzecim miesiącu było ciasno a teraz wcześnie, no cóż trzeba iść na zakupe hihi :-)
no właśnie mi tez ciasto diabelnie. Zamówiłam już na allegro spodnie ciążowe ale głupio mi będzie w nich chodzić w 2 miesiącu ciąży :no::szok: już trochę przytyłam, do tego mam wzdęcia i wyglądam jak w 5 miesiącu :szok:
a w pracy się nadal ukrywam, z tymże z takim brzuchem to się długo nie poukrywam. Ale w przyszłym tygodniu będę musiała iśc do dyr. i się wywnętrzyć póki ruch kadrowy na wrzesień otwarty, bo potem to się jeszcze gorzej wścieknie :-(

witam mamusie listopadowe zajzałam do was z sentymentu ja jestem mamusia z listopada 2008 13.11.2008 życze wam radosnego i spokojnego oczekiwania:happy:

o ja mam potworne nudności mimo, ze to jeszcze bardzo wcześnie. I wzdęcia mam straszne, przez co wyglądam jak w 5 miesiącu.

Hej, witam wszystkie nowe mamusie!
no właśnie mi tez ciasto diabelnie. Zamówiłam już na allegro spodnie ciążowe ale głupio mi będzie w nich chodzić w 2 miesiącu ciąży :no::szok: już trochę przytyłam, do tego mam wzdęcia i wyglądam jak w 5 miesiącu :szok:
a w pracy się nadal ukrywam, z tymże z takim brzuchem to się długo nie poukrywam. Ale w przyszłym tygodniu będę musiała iśc do dyr. i się wywnętrzyć póki ruch kadrowy na wrzesień otwarty, bo potem to się jeszcze gorzej wścieknie :-(
znam to mi tez wzdęcia dokuczają... a w pracy musieli się dowiedziec bo l4 przyniosłam ale wiem, że są w kropce bo na moje miejsce nie maja nikogo...cóż jestem niezastąpiona

:blink:
to się ucieszą...
taaa no na pewno... już to widzę jak na mnie nawrzeszczy a potem wywali z roboty. Trudno. I tak miałam poszukać nowej :dry: tylko z brzuchem to mnie juz nikt nie przyjmie raczej.
Boję się potwornie tej baby. Pierwszą myślą po zobaczeniu 2 kresek na teście, było jak bardzo się wścieknie :baffled:
W dodatku u nas w pracy jestem już 5 brzuchata. :-)

reklama
Witam
Wizytę mam za tydzień.Z dolegliwości ciążowych to tylko pobolewanie brzucha i to od wczoraj.A co do spodni to też to zaobserwowałam:-D:-D

Do góry