reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
Hej, witam wszystkie nowe mamusie!
a w pracy się nadal ukrywam, z tymże z takim brzuchem to się długo nie poukrywam. Ale w przyszłym tygodniu będę musiała iśc do dyr. i się wywnętrzyć póki ruch kadrowy na wrzesień otwarty, bo potem to się jeszcze gorzej wścieknie :-(
no właśnie mi tez ciasto diabelnie. Zamówiłam już na allegro spodnie ciążowe ale głupio mi będzie w nich chodzić w 2 miesiącu ciąży już trochę przytyłam, do tego mam wzdęcia i wyglądam jak w 5 miesiącuKurcze chyba musze się rozejrzeć za spodniami na gumce, w poprzedniej ciązy dopiero w trzecim miesiącu było ciasno a teraz wcześnie, no cóż trzeba iść na zakupe hihi :-)
a w pracy się nadal ukrywam, z tymże z takim brzuchem to się długo nie poukrywam. Ale w przyszłym tygodniu będę musiała iśc do dyr. i się wywnętrzyć póki ruch kadrowy na wrzesień otwarty, bo potem to się jeszcze gorzej wścieknie :-(
no i piersi mam drażliwe ;-)
no właśnie zauważyłyście że rosną, wg mnie robią się takie fajne
znam to mi tez wzdęcia dokuczają... a w pracy musieli się dowiedziec bo l4 przyniosłam ale wiem, że są w kropce bo na moje miejsce nie maja nikogo...cóż jestem niezastąpionaHej, witam wszystkie nowe mamusie!
no właśnie mi tez ciasto diabelnie. Zamówiłam już na allegro spodnie ciążowe ale głupio mi będzie w nich chodzić w 2 miesiącu ciąży już trochę przytyłam, do tego mam wzdęcia i wyglądam jak w 5 miesiącu
to się ucieszą...ja dopiero we wrześniu wróciłam, a teraz znowu...
kilolek
podwójna listopadowa mama
taaa no na pewno... już to widzę jak na mnie nawrzeszczy a potem wywali z roboty. Trudno. I tak miałam poszukać nowej tylko z brzuchem to mnie juz nikt nie przyjmie raczej.
to się ucieszą...
Boję się potwornie tej baby. Pierwszą myślą po zobaczeniu 2 kresek na teście, było jak bardzo się wścieknie
W dodatku u nas w pracy jestem już 5 brzuchata. :-)
reklama
I
iiwka
Gość
Witam
Wizytę mam za tydzień.Z dolegliwości ciążowych to tylko pobolewanie brzucha i to od wczoraj.A co do spodni to też to zaobserwowałam
Wizytę mam za tydzień.Z dolegliwości ciążowych to tylko pobolewanie brzucha i to od wczoraj.A co do spodni to też to zaobserwowałam