reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Czesc mamuski:)
Widze ze dzisiaj sie zalicie na chamstwo, bezczelnosc i dwulicowosc znajomych:) hehe, ja generalnie sie w Polsce bardziej przejmowalam, tutaj bedac puscilam na luz i generalnie mam do wszystkiego wiekszy dystans i potrafie szybciej olac sprawe:)
Co do zachowania Polakow, to uwazam ze sa bardziej chamscy niz tutejsi i to widac wszedzie, w sklepie, autobusie, na ulicy. Polacy maja specyficzny spobob bycia, dlatego sie wszedzie tak latwo rozpoznajemy. Ja tez mialam sytuacje ze mi polki nie ustapily miejsca w autobusie, a jak na mnie spod byka patrzyly, chyba zazdroscily mi tego brzuszka:) A Szkoci z reguly ustepuja miejsca i jakos potrafia patrzec dyskretniej. Moze dlatego, ze tu nikt sie nikim nie interesuje, nie ma takiej pogoni za pieniadzem jak w Polsce i lanserki. Nikt nikomu w okna nie zaglada, dlatego pomimo ze dla Szkotow najwazniejsze to sie najesc, napic i dobrze zabawic, to wole ich kulture niz nasza.

Ja sie dzis nie za dobrze czulam, w pracy mnie taki scisk w brzuchu zlapal, a jak dojechalam do domu to dostalam rozwolnienia, ze od razu zmiekl. Tylko mala cos sie wyploszyla i przestala kopac na 3 godziny:( No ale przespalam sie, obejrzalam wlasnie filmik i teraz sie prezy i prezy, wiec wiem ze wszystko u niej okej. Zaraz zmykam pod prysznic, jeszcze jutro i kolejny weekend, a potem 2 tyg. i w koncu wolne:)
W pracy mamy teraz tylko kupe nerwow, kupa zmian nas czeka, nikt nic nie wie i kraza ploty, cale szczescie ja juz odchodze i mam wszystko w nosie:)

Pozdrawiam was, sprobuje pozniej wkleic jakos zdjecie mojej kruszynki, bo jeszcze wam sie zadnym nie chwalilam. W weekend obiecuje tez w koncu strzelic sobie fotke brzuszka, bo tez ciagle jakos nie ma na to czasu.
Buziole.

reklama
Kam idz lepiej sprawdz ten Twoj nos z lekarzem... ja wiem ze krwawienia sa normalne z nosa w czasie ciazy ale u ciebie to juz chyba przesada... no i te wymioty :-:)-(
tak wiem ja za każdym razem mówię że mnie boli nos i zatoki i że non stop mi krew leci.... a przy zmianach pogody to już leci mocniej...
i o wymiotach też mówię cały czas... ale lekarze mówią że to norma....:dry:
i polscy lekarze i ci tutaj........

tak wiem ja za każdym razem mówię że mnie boli nos i zatoki i że non stop mi krew leci.... a przy zmianach pogody to już leci mocniej...
i o wymiotach też mówię cały czas... ale lekarze mówią że to norma....:dry:
i polscy lekarze i ci tutaj........

jak mowia i polacy i irole to musi tak byc :-) wiec sie nie martwmy w takim razie. widocznie taka juz twoja natura

jak mowia i polacy i irole to musi tak byc :-) wiec sie nie martwmy w takim razie. widocznie taka juz twoja natura
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
normalnie "taka już Twoja natura" lekarzom właśnie łatwo tak powiedzieć:sorry2::sorry2::sorry2:
ja bym chciała żeby na tą naturę stworzyli coś czym mogłabym sobie ulżyć.... ehhhhhh
a nie męczyć się 9 miesięcy i leku na to nie ma bo jedna z niewielu tak ma.... :dry:

co prawda to prawda polak ma w sobie cos ze zazdrosci jak ktos ma lepiej ale co zrobisz dobrze ze sa jeszcze normalni ludzie... ;]

a pozatym to dopadla mnie bezsennosc polozylam sie spac ale przewracalam sie z godzinke i wpadlam do was oczka zmeczyc hehe :) moze latwiej bedzie usnac :)

co prawda to prawda polak ma w sobie cos ze zazdrosci jak ktos ma lepiej ale co zrobisz dobrze ze sa jeszcze normalni ludzie... ;]

a pozatym to dopadla mnie bezsennosc polozylam sie spac ale przewracalam sie z godzinke i wpadlam do was oczka zmeczyc hehe :) moze latwiej bedzie usnac :)
prznajmniej nie będę sama w nocy i da się z kimś poplotkować... hahah :-p

Dziewczyny mam pytanie do Was??
Czy macie napady swędzenia szczególnie stóp i rąk??ja dziś nie mogłam w ogóle spać.Drapałąm się jak jakas trędowata:sorry2:przeleciałam fora internetowe i co się okazało , że może być to cholestaza.W środę lecę do lekarza bo się wystraszyłam na maksa.Podobno dzidzi uciska na wątrobę i stąd swędzenie.Już nie wiem co mam myśleć....

Dziewczynki, wiecie może co się dzieje z Cleo1981??? Przeczytałam jej post i zmartwiło mnie, że nie odzywa się od tego dnia... Mam nadzieję, że wszystko u niej w porządku :-)

reklama
Dziewczynki, wiecie może co się dzieje z Cleo1981??? Przeczytałam jej post i zmartwiło mnie, że nie odzywa się od tego dnia... Mam nadzieję, że wszystko u niej w porządku :-)

zdaje się, że później Klaudzia pisała, że Cleo wróci do nas w poniedziałek, bo robi badania, żeby wykluczyć tę cholestazę?

Mi cukry zaczęły chyba szaleć :-( czeka mnie teraz czas zwiększania dawek insuliny.. taki łądny poranek, a wystaczyło zbadać poranny cukier i cały dobry humor wziął w łeb :-(

Do góry