reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Witajcie ja niesety pisze ze szpitala:angry::angry::crazy:

Zostaje w nim do konca ciazy.....:no::no:czyli do 18.10 bo wtedy mam zaplanowane CC(1 rocznica naszego slubu) Ale ja wiem ze do tego czasu nie dotrwam.....:angry::no::no:Czuje masakrycznie psychicznie....:-(

Boje sie o siebie O Julka o wszystko....:-:)-(
MAM dosc....

buzka kochane....:-D:-(

reklama
Czasem mam wrażenie, ze stara ze mnie mmuśka będzie :-D chociaż tak naprawdę po urodzeniu się Emilki wiem, że to był odpowiedni czas.

stara mamuśka? mam teraz 37 lat :szok: i liczę się z tym, że pewnie będę miała jeszcze jedno dzieciątko :-D Moja teściowa urodziła ostatniego syna w wieku 47..

kochane kobietki juz jestem.
ostatnio sporo sie u mnie dzialo, najpierw mielismy problem z internetem bo nam sasiedzi kabel przecieli :baffled: a potem znowu nie mielismy czasu sie tym zajac. mialam czeste biegunki, i bralam mase lekow a potem dostalam skurczy i dzidzia chciala sie rodzic w 25 tyg ciazy i znowu bylam na lekach az w koncu wyladowalam w szpitalu na kroplowkach, lekach. na szczescie juz oboje mamy sie dobrze, mam lezec i nic nie robic zeby dzidzi nie sprowokowac do wczesnego porodu chociaz i tak podejzewam ze bedzie wczesniak ale kazdy dzien w brzuszku dla dzidzi jest bardzo wazny bo dzidzia bardzo mala. pozdrawiam was baaaardzo serdecznie i strasznie sie za wami stesknilam. :tak:;-)

kochane kobietki juz jestem.
ostatnio sporo sie u mnie dzialo, najpierw mielismy problem z internetem bo nam sasiedzi kabel przecieli :baffled: a potem znowu nie mielismy czasu sie tym zajac. mialam czeste biegunki, i bralam mase lekow a potem dostalam skurczy i dzidzia chciala sie rodzic w 25 tyg ciazy i znowu bylam na lekach az w koncu wyladowalam w szpitalu na kroplowkach, lekach. na szczescie juz oboje mamy sie dobrze, mam lezec i nic nie robic zeby dzidzi nie sprowokowac do wczesnego porodu chociaz i tak podejzewam ze bedzie wczesniak ale kazdy dzien w brzuszku dla dzidzi jest bardzo wazny bo dzidzia bardzo mala. pozdrawiam was baaaardzo serdecznie i strasznie sie za wami stesknilam. :tak:;-)

Milenciu ciesze sie ze jestes. Bardzo sie martwilam co u Ciebie. Ciesze sie ze juz czujecie sie lepiej i ze wytrwalas kolejna probe. Lerz i odpoczywaj duzo, mam nadzieje ze jednak dzidzia posiedzi u Ciebie do konca. My tez sie strasznie stesknilysmy ale najwazniejsze zdrowie Twojego maluszka. 3maj sie cieplutko!!!! Buziaczki :*:*:*

Oj widze, ze te dzidzie cos sie strasznie na swiat pchaja.....dobrze, ze jednak postanowila zostac jeszcze troszke u mamy:tak: uwazaj na siebie bo to mimo wszystko wczesniutko jeszcze jest.....:tak:

Witajcie ja niesety pisze ze szpitala:angry::angry::crazy:

Zostaje w nim do konca ciazy.....:no::no:czyli do 18.10 bo wtedy mam zaplanowane CC(1 rocznica naszego slubu) Ale ja wiem ze do tego czasu nie dotrwam.....:angry::no::no:Czuje masakrycznie psychicznie....:-(

Boje sie o siebie O Julka o wszystko....:-:)-(
MAM dosc....

buzka kochane....:-D:-(
trxymaaj sie mocno i mysl o dzidzi to bedzie Ci latwiej, napewno dasz rade i wszystko bedzie oki!!!!!Musisz tak myslec!!!!!!Jestesmy z Toba i odezwij sie czasem.....:tak:

reklama
Do góry