reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

Witam !
U mnie niestety nic dobrego- jeśli chodzi o wyniki i badania :-(
Przypomnę ze przeszło miesiąc tego miałam paciorkowca, ktory na szczęscie został wcześnie wykryty i skutecznie wyleczony. Jednak podczas kolejnych badań- ciągle rośnie mi CRP :-(a inne wyniki mam dobre. Pozatym nie czuje sie ani podziębiona, zęby tez mam zdrowe- byłam u dentysty, chodze tam reg- a pare dni temu CRP wyszło u mnie 18,5 !! :-(
Lekarz sie martwi- bo coś jest nie tak ale nie wiadomo co i nie wiadomo co leczyć.
Dostałam jakiś antybiotych w saszetce do wypicia jednorazowo - odkazajacy drogi moczowe- do tego urosept 6 tabl dziennie i macmirror dopochwowo- ale przeciez posiew mam dobry wiec nie wiem czy to potrzebne. Mialam robiony wczoraj wymaz z szyjki- moze to coś wykaze. Kolejna wizyte mam w pn.
eh, zeby badania cos wykryly bo widac jakas choroba przebiega bezobjawowo- a to najbardziej niebezpieczne.- bo nie wiadomo co i jak leczyć.
:crazy:

ja tez dostalam ta saszetke wczesniej na M chyba sie nazywala i na jednorazowy lek dosc drogi ale jakos przeszło i bylo ok
nie martw sie i oszczedzaj se napewno bedzie wszytsko dobrze :)

reklama
moim skromnym zdaniem wyszlo ci to na dobre :-D chyba,ze za pare lat zatesknisz za dyskotekami i bedziesz sobie plula w brode, ze tak wczesnie wpakowalas sie w meza i pieluchy ;-)
oczywiscie zartuje.

to co sie mialam wybawic to sie wybawilam, a kto powiedzial ze na dyskoteke juz wiecej nie pojde? :-D chociaz tutejsze dyskoteki jak sama wiesz to jedno wielkie bagno, a alkoholu nie pije wogole, tyle co na czyjes urodziny wypije zdrowie solenizanta bo nie wypada i koniec. czasami w domku zrobie sobie "drinka" z mama ale i bez tego sie obejdzie :-)

Kaśka k , gdy tylko jestem na BB patrze na Twój suwaczek (mam termin 1 dzień po Tobie ) i przypominam sobie ile mi jeszcze zostało... A więć na dziś 59 dni;-)

fajnie ;-) już tak coraz mniej tych dni:tak::-)

Bura i Dudziakowa kochane nasze mocno trzymamy kciuki za Wasz każdy dzień do przodu

Ostatnia edycja:
biedna Bura, szkoda że nie podała nikomu nr tel. Ona jest też z nowego sącza jak i ja. Odwiedziłabym ją w szpitalu :)) ale ważne żeby wytrzymała jak najdłużej.

kurcze ale sie dzisiaj dzieje co....wszyscy chca sie rozpakowywac....:no: oj mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze i jeszcze niedlugo bedziemy sie smialy z tych wszystkich sytuacji....:tak:

reklama
Dziewczyny jezeli chodzi numery tel. to juz kiedys o tym pisalysmy, jezeli ktores sa chetne to moga podac mi swoje numery na pw i w razie potrzeby pisac smski, napewno od razu przekaze wszystko na forum. a przynajmniej nie bedziemy musialy sie stresowac. Oczywiscie nie wykorzystam waszych numerow do innych celow niz informowanie na baby boom i nie bede was nekac smsami czy wydzwaniac po nocach hehe. :-):-):-) swoj numer przekaze tylko osobom ktore napisza do mnie na pw

Ostatnia edycja:
Do góry