reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Kurcze zimnooooooooo dziś, a ja muszę na miasto iść brrrrr
spodni nie mam ciepłych ;/ tylko dressss jak narazie i dżinsy, ale ciśnie pod brzuchem strasznie;/

reklama
hejka:-)
a ja ledwo sie zwloklam z lozka dzis by zawiezc synka do szkoly:dry:a czuje sie potwornie bez sil...a to wszystko za sprawa remontu w domu...wzielismy sie za pokoj dla dzieci a za tym poszla i kuchna i inne rzeczy...juz razem z M mamy dosc..wrr...czekam na czas kiedy to juz sie skonczy:confused:

Czuje sie juz bardzo dobrze, dziekuje :) Katarek jeszcze mam ale jest do zniesienia :tak:;-)

co do kremiku to mialam dzis pisac. Jak dla mnie po uzywaniu go niecaly tydzien jestem ZACHWYCONA! rozstepy ktore wyszly mi na tyle lydek ZNIKLY!!!! :szok:
Na posladkach u gory zaczely juz znikac, zostalo mi duzoooo glebokich pod posladkami i na wewnetrznej stronie ud i napewno zajmie to troszku dluzej zeby znikly calkowicie, ale sa jakby plytsze :)
Na piersiach tez stosuje, te ktore byly plytsze znikaja, prawie ich nie widac, niestety na te glebsze bede musiala poczekac dluzej ale jestem pozytywnie nastawiona!
POLECAM NA 100% !!!!! a najlepsze jest to ze jak sie go rozsmaruje to odrazu wchlania sie w skore a nie tak jak balsamy zostawia tlusta skore i wyciera sie przy zalozeniu majtek czy spodni. ;-)
a ty juz zakupilas go i uzywasz? jezeli tak to co o nim myslisz?
Klaudzia
A co to za cudowny wynalazek? Jak się nazywa i gdzie go można kupić?
Znasz podobne cudo na celulitt? :-p
Wieeelllleee środków już próbowałam zarówno na jedno jak i drugie i żadne nigdy nie zadzialało!!!!! Fakt że teraz póki co rozstepy mi się nie robia - znaczy nowe, jednak mam stare z okresu dorastania jeszcze...
Czekam na szczegóły ;-)

hejka:-)
a ja mam caly czas remoncik w domu i nie za wiele czasu by do was zagladac a juz o pisaniu to wogole zapomnialam bo taka zmeczona wieczorami jestem:baffled:wiec moze zaczne od tego:widze ze moderatorki sie juz zadomowily:-Dwiec zycze milego,konkretnego i rozsadnego moderatowania no i wygranej w glosowaniu:tak::-D:zawstydzona/y::tak:ah...postaram sie jak tylko moge zagladac i cosik tam pisac...dzis mam pierwsza wizyte w nl tak napewno zdam relacje:-)caluski dla brzuniow i pozdrowionka:tak:

Mój remont się przedłuża przez czekanie na zwrot z reklamacji:wściekła/y: Czekamy już tyle na głupią szybę do witryny (przez to szafki nie można powiesić;/
No i na nowy TV też czekamy...

Ja czekam na dwie biblioteczki do salonu. Niestety nie ma szans, żeby przyszły przed porodem jeszcze :-( a wszystkie książki pod schodami upchnięte...

Ja czekam na dwie biblioteczki do salonu. Niestety nie ma szans, żeby przyszły przed porodem jeszcze :-( a wszystkie książki pod schodami upchnięte...

To jak długo musisz czekać na meble?:szok: Jak mi powiedzieli, że z 2 tyg. będziemy musieli poczekać, to wydawało mi się, że to dłuuuuuuuuuuuugo

reklama
Jak na obronie zobaczą taką śliczną przyszłą mamusię to na pewno zdasz celująco:-)

No to ciężki ten Twój synek, mój w moim 32/33 tygodniu ciąży waży 1929g, ale jest długi 46 cm, chwalę się wszystkim jego długościom, bo to takie słodkie:-) dla mnie bynajmniej:tak:

Licze troszkę na łagodniejsze traktowanie, ale się okaże ;-)

Lekarka powiedziała, że mały jest już cięższy niż wskazuja normy, a co będzie później. Nie powiedziała mi ile ma cm. teraz 1.10 mam kolejna wizytę, ponoć ma robic dokladne pomiary.

Ja też czekam na meble - szafę i komodę, maja byc 23. Bo narazie to jesteśmy spakowani w kartony, bo po remoncie stare meble poszły od razu na rozbiórkę.

Do góry