reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Klaudzia powiedz jak ten kremik na rozstepy...jest jakis efekt?
No i jak to przeziebienie, przeeszlo juz?

Czuje sie juz bardzo dobrze, dziekuje :) Katarek jeszcze mam ale jest do zniesienia :tak:;-)

co do kremiku to mialam dzis pisac. Jak dla mnie po uzywaniu go niecaly tydzien jestem ZACHWYCONA! rozstepy ktore wyszly mi na tyle lydek ZNIKLY!!!! :szok:
Na posladkach u gory zaczely juz znikac, zostalo mi duzoooo glebokich pod posladkami i na wewnetrznej stronie ud i napewno zajmie to troszku dluzej zeby znikly calkowicie, ale sa jakby plytsze :)
Na piersiach tez stosuje, te ktore byly plytsze znikaja, prawie ich nie widac, niestety na te glebsze bede musiala poczekac dluzej ale jestem pozytywnie nastawiona!
POLECAM NA 100% !!!!! a najlepsze jest to ze jak sie go rozsmaruje to odrazu wchlania sie w skore a nie tak jak balsamy zostawia tlusta skore i wyciera sie przy zalozeniu majtek czy spodni. ;-)
a ty juz zakupilas go i uzywasz? jezeli tak to co o nim myslisz?

reklama
mama mi kupila a moj kuzyn pojechal teraz do pl na tn nieszczesny slub i mam mi je wziasc razem z pierdolkami dla dzidzi, bedzie 27-ego no i tak nie moge sie doczekac i zastanawialam sie czy faktycznie taki super ale po tym co napisalas to az mi sie samopoczucie poprawilo:tak:moze nie bedzie tragedii bo narazie to jak zeberka jestem...zreszta z tego co piszesz to mamy rozstepy w podobnych miejscach....nie wiem jak ciebie ale mnie najbardziej zdziwily te pod posladkami jak je zauwazylam....

mama mi kupila a moj kuzyn pojechal teraz do pl na tn nieszczesny slub i mam mi je wziasc razem z pierdolkami dla dzidzi, bedzie 27-ego no i tak nie moge sie doczekac i zastanawialam sie czy faktycznie taki super ale po tym co napisalas to az mi sie samopoczucie poprawilo:tak:moze nie bedzie tragedii bo narazie to jak zeberka jestem...zreszta z tego co piszesz to mamy rozstepy w podobnych miejscach....nie wiem jak ciebie ale mnie najbardziej zdziwily te pod posladkami jak je zauwazylam....

te pod posladkami sa najgorsze i najglebsze!!!! i tak strasznie czerwone... :dry::dry: ale jeszcze bardziej zdziwilam sie gdy zobaczylam w lusterku ze rozstepy wychodza mi nawet z miedzy posladkow :zawstydzona/y: przepraszam za ten opis... ale nie wiedzialam ze w takich miejscach tez moga wystapic :dry:
Zobaczymy jak sobie kremik poradzi dalej z tymi glebokimi rozstepami, moze nie powinnam zachwalac go jeszcze hehe, ale nadzieje trzeba miec :)

ja jestem pod wrazeniem skoro juz dziala bo przeciez az tak dlugo go nie stosujesz.....jak bym wiedziala to juz dawno bym go kupila i smarowala bym sie od pirwszego jaki zauwazylam na pewno bylo by teraz lepiej...no ale coz...tez mam kilka glebokich i zastanawiam sie jak sobie z nimi poradzi...nie wierze, ze znikna ale moze chociaz beda mniej widoczne....

ja jestem pod wrazeniem skoro juz dziala bo przeciez az tak dlugo go nie stosujesz.....jak bym wiedziala to juz dawno bym go kupila i smarowala bym sie od pirwszego jaki zauwazylam na pewno bylo by teraz lepiej...no ale coz...tez mam kilka glebokich i zastanawiam sie jak sobie z nimi poradzi...nie wierze, ze znikna ale moze chociaz beda mniej widoczne....

Nie pamietam kiedy dokladnie go dostalam, ale maksymalnie tydzien temu, smaruje sie 2 razy dziennie. tez watpie w to zeby wszystkie rozstepy znikly ale napewno beda mniej widoczne. A pisalam z dziewczyna ktora mi go polecila i mowila ze po ciazy te rozstepy sa o wiele wiele mniej widoczne. A moja znajoma stosowala go na blizny po tradziku mlodzienczym (miala straszne dziury w skorze i przebarwienia) i wygladzil jej cere w 99% :tak: Sama jestem swiadkiem wiec musi dzialac! a jakbym wiedziala o jego istnieniu wczesniej to tez bym go wczesniej kupila hehe ale "madry Polak po szkodzie"

Nie pamietam kiedy dokladnie go dostalam, ale maksymalnie tydzien temu, smaruje sie 2 razy dziennie. tez watpie w to zeby wszystkie rozstepy znikly ale napewno beda mniej widoczne. A pisalam z dziewczyna ktora mi go polecila i mowila ze po ciazy te rozstepy sa o wiele wiele mniej widoczne. A moja znajoma stosowala go na blizny po tradziku mlodzienczym (miala straszne dziury w skorze i przebarwienia) i wygladzil jej cere w 99% :tak: Sama jestem swiadkiem wiec musi dzialac! a jakbym wiedziala o jego istnieniu wczesniej to tez bym go wczesniej kupila hehe ale "madry Polak po szkodzie"
a co za to za krem? moze pomoze na moje stare blizny

Jak na obronie zobaczą taką śliczną przyszłą mamusię to na pewno zdasz celująco:-)

No to ciężki ten Twój synek, mój w moim 32/33 tygodniu ciąży waży 1929g, ale jest długi 46 cm, chwalę się wszystkim jego długościom, bo to takie słodkie:-) dla mnie bynajmniej:tak:
Twój najdłuższy, mój najgrubszy :-)

reklama
royanna- wspolczuje ci...ja im bardziej jestem w ciazy tym mniej chce mi sie widywac z kim kolwiek, a juz nie mowiac o goszczeniu.....moja tesciowa jakies 1000km stad wiec raczej sie nie widujemy....smieje sie tylko, ze sterroryzowala mnie na skype bo jak wlacze to zaraz dzwoni i nawija przez godzine:sorry2: ale ogolnie mamy dobre stosunki

hihi, ale masz fajnie, royanna! ;-)

moja niedoszla tesciowa byla super! jeszcze dlugo po rozstaniu z moim bylym narzeczonym do nich jezdzilam albo dzwonilam.

rodzice obecnego niestety juz nie zyja, tylko tescia zdazylam poznac :-(
Wiecie, moja tesciowa to typ kobiety ktora jest tak dobra ze zaglaszcze. Ja tez mam z nia dobre stosunki, ale wole ja na odleglosc. Ona zawsze pamieta o urodzinach, imieninach, itd. Ona mnie po 2dniach meczy. Wiem, ze inni maja znacznie gorzej a ja narzekam, coz...bo to da druga skarajnosc. Jest za slodka.

Do góry