reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Kasia nie strasz:) Wszystkie ciuszki mniejsze do niczego:) Znajoma urodziła synka w 31 tc, w usg robionym tuż przed wyszło, że dziecko waży 1800, a urodziło się 2300, lekka różnica. Także możemy być ciut zaskoczone:-)

reklama
Gratuluję :-) i widzę, że nie jestem sama :tak: również mamy dzisiaj 2 rocznicę ślubu. Ja też cosik muszę wykombinować na kolację. Ogólnie marzy mi się długa kąpiel z mezulkime w wanienece, ale z tym brzuszkiem, to nierealne żebyśmy się zmieścili hehehhe. Udanego świętowanka, a Twój mąż na pewno będzie pamietać;-)

wszystkiego najlepszego dziewczyny :-)
a co do wspólnych kąpieli to mój mąż wczoraj mi powiedziała że po porodzie koniec z tym bo z moimi zdolnościami do zachodzenia w ciąże mogłoby sie okazać że tyle wystarczy żebyśmy mieli trzecie dziecko :rofl2:

Witacjie dziewczynki:)

Ja dzis jestem w strasznym stanie psychicznym....:wściekła/y: Mialam najgorsza nocke w zyciu...od 24 do 3 mialam skurcze co 20 i co 15 minut.....
Juz myslam ze urodze...dzisiaj w nocy.....Bylam juz u lekarki o 8 rano..no i mam juz 2 cm rozwarcia...:szok:I jak tak dalej pujdzie to nawet i we wrzesniu moge urodzic....:szok:A juz na bank nie dotrwam do terminu.....JESTEM poprstu ZALAMANA!!!! Co jest chyba dobre to to ze maly warzy juz az 1300g..wiec raczej w maire ta waga....

ide sie polzyc buzka

Dudziakowa trzymam kciuki ;-)będzie dobrze:-D

A ja powróciłam do świata po chorobie. Grypa szaleje na dobre . Jeszcze leżę w łóżeczlku , ale jutro już wyjdę choć trochę na słonko.
Dobrze , że gorączki duzej nie miałam , mogłoby się to zle skończyć.. Mały jest ruchliwy jak nigdy a ja im blizej porodu tym większy dół mnie łapie... Z jednej strony się cieszę , ale z drugiej boję się jak sobie poradzę... Jestem ostatnio nieznosna ale na szczęście m,ój M jakoś to znosi...

Wiewióra -dzięki za życzenia zdrówka w imieniu synka mam nadzieję ,ze mu się poprawi
Dudziakowa -trzymaj się dzielnie:-)
Martolinka- dużo zdrówka tylko, uważaj z tym słoneczkiem zdradliwa ta pogoda teraz.
Ewelina -napewno będzie ok. z serduszkiem trzymam kciuki:-)
lece robić obiad pa,pa

ja dzis tez co 2-3h wstawanie ale chyba sie przyzwyczaiłam dopiero co wstałam wczesniej jak sie przebudzilam to miallam silny ból głowy ... bałam sie brac tabletke bo osttanio tez mnie bolała i bralam wiec wzielam amolem posmarowalam skron i dalej spac powoli przeszło zobaczymy czy wróci.... a ja dzisiaj cos pysznego na obiad musze zrobic w koncu raz tylko przechodzi sie 2 ROCZNICE ŚLUBU :) ciekawe czy maz pamieta... zobaczymy hehe

Gratuluję :-) i widzę, że nie jestem sama :tak: również mamy dzisiaj 2 rocznicę ślubu. Ja też cosik muszę wykombinować na kolację. Ogólnie marzy mi się długa kąpiel z mezulkime w wanienece, ale z tym brzuszkiem, to nierealne żebyśmy się zmieścili hehehhe. Udanego świętowanka, a Twój mąż na pewno będzie pamietać;-)
Wszystiego najlepszego dziewczynki!!

reklama
Do góry