malina1979
;)
Kasia nie strasz
Wszystkie ciuszki mniejsze do niczego
Znajoma urodziła synka w 31 tc, w usg robionym tuż przed wyszło, że dziecko waży 1800, a urodziło się 2300, lekka różnica. Także możemy być ciut zaskoczone:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję :-) i widzę, że nie jestem samarównież mamy dzisiaj 2 rocznicę ślubu. Ja też cosik muszę wykombinować na kolację. Ogólnie marzy mi się długa kąpiel z mezulkime w wanienece, ale z tym brzuszkiem, to nierealne żebyśmy się zmieścili hehehhe. Udanego świętowanka, a Twój mąż na pewno będzie pamietać;-)
Witacjie dziewczynki
Ja dzis jestem w strasznym stanie psychicznym....Mialam najgorsza nocke w zyciu...od 24 do 3 mialam skurcze co 20 i co 15 minut.....
Juz myslam ze urodze...dzisiaj w nocy.....Bylam juz u lekarki o 8 rano..no i mam juz 2 cm rozwarcia...I jak tak dalej pujdzie to nawet i we wrzesniu moge urodzic....
A juz na bank nie dotrwam do terminu.....JESTEM poprstu ZALAMANA!!!! Co jest chyba dobre to to ze maly warzy juz az 1300g..wiec raczej w maire ta waga....
ide sie polzyc buzka
ja dzis tez co 2-3h wstawanie ale chyba sie przyzwyczaiłam dopiero co wstałam wczesniej jak sie przebudzilam to miallam silny ból głowy ... bałam sie brac tabletke bo osttanio tez mnie bolała i bralam wiec wzielam amolem posmarowalam skron i dalej spac powoli przeszło zobaczymy czy wróci.... a ja dzisiaj cos pysznego na obiad musze zrobic w koncu raz tylko przechodzi sie 2 ROCZNICE ŚLUBUciekawe czy maz pamieta... zobaczymy hehe
Wszystiego najlepszego dziewczynki!!Gratuluję :-) i widzę, że nie jestem samarównież mamy dzisiaj 2 rocznicę ślubu. Ja też cosik muszę wykombinować na kolację. Ogólnie marzy mi się długa kąpiel z mezulkime w wanienece, ale z tym brzuszkiem, to nierealne żebyśmy się zmieścili hehehhe. Udanego świętowanka, a Twój mąż na pewno będzie pamietać;-)