reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

reklama
też zastanawiałam się co z Burą...
cały czas milczała...
Napisalam do niej na priv, moze sie odezwie ;-) miejmy nadzieje ;-)

A czy ktoras z Was ma kontakt z Milencia???? Pisalam do niej na priv tez ale sie nie odzywa? Wiem ze miala problemy w ciazy, mam nadzieje ze wszystko ok u niej.

do Milenbci pisałam również już jakieś 3 tyg temu naprv i nic....:-(
może nie ma teraz neta albo coś...
oby dziewczyny się odezwały ....

dziewcyzneczki...
Dziekuje bardzo za te miłe i cieplutkie slowka!!!!!!!!!

az mi sie lezka w oczodole kreci....:-D

jutro jade na nastpena kontrole.....lekow dostalam mase.....wiec jak cos to chyba jutro zostane w szpitalu...znowu.:crazy:....ja nieccheeee:no:

buzka;0

dziewcyzneczki...
Dziekuje bardzo za te miłe i cieplutkie slowka!!!!!!!!!

az mi sie lezka w oczodole kreci....:-D

jutro jade na nastpena kontrole.....lekow dostalam mase.....wiec jak cos to chyba jutro zostane w szpitalu...znowu.:crazy:....ja nieccheeee:no:

buzka;0

jak mus to mus wazne zebys jeszcze miesiac przetrzymala synka w brzuszku:-)a potem juz bedziecie w domku:-)

A mi wlasnie brzusio twardnieje i znowu mam skurcze...pewnie przez ta wyprawe do ciuchbudy, prasowanie i wieszanie prania(a jeszcze jedna pralka konczy sie prac). Czy jak biore te leki na wstrzymanie to dodatkowo moge brac nospe? Dr mi mowila w szypitalu jak bylam sie pytac o liste rzeczy, ze do 10razy na dobe te skurcze sa ok. Ja ostatnio mialam mniej a rozwarcie sie robilo, wiec sama nie wiem. Wolalabym poratowac sie nospa...

witam serdecznie po baaaaardzo dlugiej przerwie
mam nadzieje ze u Was kochane wszystko w porzadku tak jak i u mnie
nie staram sie nawet nadrobic zaleglosci bo jest to prawie nie mozliwe(z braku czasu)
bede teraz na bierzaco podgladac co sie u Was dzieje ;) widze ze co niektore tak jak np dudziakowa maja juz pierwsze skurcze itd za soba ,no to juz powoli nadchodzi czas na nas
Dudziakowa trzymaj sie i oszczedzaj,trzymam kciuki
pozdrawiam Was serdecznie :)
witaj po tak dlugiej przerwie:-)ale chyba nikt nie zauwazyl ze cos napisalas:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

A mi wlasnie brzusio twardnieje i znowu mam skurcze...pewnie przez ta wyprawe do ciuchbudy, prasowanie i wieszanie prania(a jeszcze jedna pralka konczy sie prac). Czy jak biore te leki na wstrzymanie to dodatkowo moge brac nospe? Dr mi mowila w szypitalu jak bylam sie pytac o liste rzeczy, ze do 10razy na dobe te skurcze sa ok. Ja ostatnio mialam mniej a rozwarcie sie robilo, wiec sama nie wiem. Wolalabym poratowac sie nospa...
zaraz cię opieprzę !!!!
Nie powinnaś nic teraz wieszać !!! To jest zabronione a zwłaszcza w takiej sytuacji jak nasze. Twardnienie brzuszka opisz dokładnie czy to jest ciągle twardy czy co 10 minut puszcza i napina się?? jeśli tak jest przez godzinę to znaczy że trzeba skontaktować się z lekarzem. A nospy nie wiem czy można brać bo skoro już tamte są na rozkurczenie to może nie warto przesadzać.
Czy Ty wiesz że jeśli siedzisz to prawie tak samo dzidzi uciska na szyjkę jak i gdy chodzisz?? więc raczej powinnaś chociaż troszkę poleżeć w ciągu dnia. Ja wystarczy że przejdę się kawałek to też zaczyna mi twardnieć, więc lekarz zabronił długich spacerów i odpoczynek jak najczęściej na leżąco.

reklama
cześć oliwka
dudziakowa trzymaj się i nie przejmuj. Moja siostra z 2 cm rozwarciem chodziła od 7 miesiąca i nie leżała w szpitalu tylko brała fenoterol po pół tabetki i dotrwała do terminu a nawet o 2 tygodnie przenosiła i miała wywoływany, a później cesarkę bo rozwarcie nie chciało dalej iść więc niekoniecznie urodzisz wcześniej :))

Do góry