reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

Witacjie dziewczynki:)

Ja dzis jestem w strasznym stanie psychicznym....:wściekła/y: Mialam najgorsza nocke w zyciu...od 24 do 3 mialam skurcze co 20 i co 15 minut.....
Juz myslam ze urodze...dzisiaj w nocy.....Bylam juz u lekarki o 8 rano..no i mam juz 2 cm rozwarcia...:szok:I jak tak dalej pujdzie to nawet i we wrzesniu moge urodzic....:szok:A juz na bank nie dotrwam do terminu.....JESTEM poprstu ZALAMANA!!!! Co jest chyba dobre to to ze maly warzy juz az 1300g..wiec raczej w maire ta waga....

ide sie polzyc buzka

Kochana - policz: małe średnio przybywa dzienie 25g, musi wazyc 2 kg zeby bylo spoko (powyzej 2 kg ie trzymaja w szpitalu jak nie ma problemow z oddychaniem i utrzymaniem temp.) czyli brakuje mu 700g, czyli musisz wytrzymac 26-27 dni!

Zapisz sobie duzyli literami, nie wiem zaznacz w kalendarzu zacisnij nogi i LEZ!

reklama
Dzudziakowa - będzie dobrze!!!! Znam dwie dziewczyny ode mnie z osiedla, które miały rozwarcie około 2 cm i dotrwały do końca. Po prostu leż, w ogóle się nie męcz,a wszystko będzie dobrze!!!!! Zobaczysz!!!! Leżenie działa cuda ;-)

Dudziakowa odpoczywaj!!! Lepiej żeby jak najdłużej Twoje maleńswo pomieszkało w brzuszku. Im dłużej, tym lepiej. A 2 cm to przeciez nie katastrofa. Moja mama w drugiej ciąży miała 2 cm rozwarcia od 7 miesiąca i poprzez leżenie dotrzymała do terminu, a nawet 4 dni po terminie. Więc nie przejmuj się.

A mój promotor NIE WLEPIŁ MI WARUNKU!!! JEstem szczęśliwa :rofl2::rofl2::rofl2: Jak go zapttałam kiedy trzeba oddać drugi rozdział, to popatrzył na mnie i powiedział: w październiku. O ile nie urodzisz ...

witam serdecznie po baaaaardzo dlugiej przerwie
mam nadzieje ze u Was kochane wszystko w porzadku tak jak i u mnie
nie staram sie nawet nadrobic zaleglosci bo jest to prawie nie mozliwe(z braku czasu)
bede teraz na bierzaco podgladac co sie u Was dzieje ;) widze ze co niektore tak jak np dudziakowa maja juz pierwsze skurcze itd za soba ,no to juz powoli nadchodzi czas na nas
Dudziakowa trzymaj sie i oszczedzaj,trzymam kciuki
pozdrawiam Was serdecznie :)

a mi wskoczy za tydzięń choć ogólnie teraz powinien....:-p
o mój suwaczek zawsze był dziwny... hahha
i się tym nie przejmuję...
i mam nadzieję że udodze w terminie 13.11 tak jak mi już od 2 miesięcy lekarze mówią:-D

reklama
Nawet nie wiem:baffled:
Mam na 15go listopada.
Musialabym to zaraz wyliczyc.
u mnie wychodzi równe 40 tygodni.

u mnie lekarz tez liczy tak ze 31 + 2 to juz 32 tydzien co jakby nie patrzec jest jak najbardziej logiczne:) przynajmniej dla mnie
dla mnie też

hmm.. a jak masz 31 lat i 2 miesiące to masz 32 lata? :szok:
najwyrażniej jest kilka szkół liczenia tygodni ciąży, jak ze wszystkim.. :nerd:
no ale jak jesteśmy w 8 miesiącu to w trakcie trwania tego miesiaca, a nie jak się skończy.

Witacjie dziewczynki:)

Ja dzis jestem w strasznym stanie psychicznym....:wściekła/y: Mialam najgorsza nocke w zyciu...od 24 do 3 mialam skurcze co 20 i co 15 minut.....
Juz myslam ze urodze...dzisiaj w nocy.....Bylam juz u lekarki o 8 rano..no i mam juz 2 cm rozwarcia...:szok:I jak tak dalej pujdzie to nawet i we wrzesniu moge urodzic....:szok:A juz na bank nie dotrwam do terminu.....JESTEM poprstu ZALAMANA!!!! Co jest chyba dobre to to ze maly warzy juz az 1300g..wiec raczej w maire ta waga....

ide sie polzyc buzka
Dudziakowa trzymaj się! Leż spokojnie i niczym się nie martw! My tu będziemy za Ciebie nogi zaciskać.

dziubakowa 3maj sie a ja chce powiedziec ze pazdziernik sie rozpakowal....
w sumie blizniaki ale to juz tak blisko....

https://www.babyboom.pl/forum/pazdziernik-2009-f281/chwale-sie-30756/
super! :-) to i na nas już niedlugo :tak:

Dudziakowa odpoczywaj!!! Lepiej żeby jak najdłużej Twoje maleńswo pomieszkało w brzuszku. Im dłużej, tym lepiej. A 2 cm to przeciez nie katastrofa. Moja mama w drugiej ciąży miała 2 cm rozwarcia od 7 miesiąca i poprzez leżenie dotrzymała do terminu, a nawet 4 dni po terminie. Więc nie przejmuj się.

A mój promotor NIE WLEPIŁ MI WARUNKU!!! JEstem szczęśliwa :rofl2::rofl2::rofl2: Jak go zapttałam kiedy trzeba oddać drugi rozdział, to popatrzył na mnie i powiedział: w październiku. O ile nie urodzisz ...
fantastycznie! Gartulacje!

Do góry