reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

reklama
hej dziewczyny...
klaudzia - jak tam samopoczucie lepiej troszke? teraz chyba sezon na przeziebienia bo ciagle slysze, ze ktos choruje....

Dziekuje...chwilami czuje sie lepiej niz wczoraj wiec mysle ze pomalutku przechodzi... ;-)Jutro juz napewno bedzie znacznieee lepiej :tak: a dzis przynajmniej posiedze w domku, poodpoczywam no i przypominam ze dzis pierwszy odcinek MAM TALENT 2 hehe :-)

no to dobrze bo ciezko tak jak nie mozesz nic wziasc i trzeba poprostu czekac az przejdzie...

ja tez dzis siedze w domku...poszlismy rano do centrum, ale jak tylko weszlam do sklepu zaczelo mi sie robic slabo i tyle bylo zakupow... musielismy wyjsc na dwor i wracac....chociaz pogoda dzis super

A ja juz we wtorek mam nadzieje sie dowiedziec jaki duzy jest nasz chłopaczek. Juz sie doczekac nie moge :-):-)
I moze sie w koncu dowiem o co chodzi z tymi bolami i twrdnieniem brzucha. Pewnie lekarz powie, ze to normalka, ale lepiej sie upewnic...

Boscheeeeee, jakie nudy. Nie znosze jak mąż pojedzie do firmy, a ja bez auta zostaje. Tak sie przyzwyczaiłam do sluzbowego samochodu, ze teraz ciezko z jednym autem. Odkładam z wypłaty małe conieco, żeby jak sie dzidzia urodzi nie zostac bez niezaleznego środka transportu. Na razie musze jakos wytrzymac...
Ale sie wygodnicka zrobilam, co??

reklama
Monia dlatego ja odlozylam i mam forda ka oblepionego kwiatami hehe maly zgrabny i przynajmniej mam pewnosc ze moj maz nim nigdzie nie pojedzie (bo to przeciez obciach dla faceta takim autem) hehehe :-)

a ja tez caly dzien w domku sama..... maz z tata w pracy... mama w pracy... nudy jak nie wiem, ale zaraz beda sie zjezdzac to wkoncu bede miala sie do kogo odezwac :-D:-)

Do góry