madziek
listopadówka 2009 :)
miran co to za durna cipa z tej Twojej lekarki? Aż w szoku jestem, ze są tacy lekarze!
idiotka!
![Wściekła(y) :angry: :angry:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/angry.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może dlatego, że ma tak mało miejsca tak go czujeszno a mój już właśnie nie za bardzo ma miejsce na fikołki. Teraz to już pewnie ze 2,5 kg wazy.
cześć mamuśki ja już nie śpie o 1,5 godziny i tak nadrabiam zaległości. Może się zmęczę i usnę z powrotem)
luandzia dobrze że już wszystko oki, oby tylko dobrze badania wyszły
miran Ty to chyba rzeczywiście trafiłaś na gorszy dzień lekarki, bo to przecież jakaś masakra była.
Może tak lepiej się wybrać do lekarza co![]()
Mój chyba chce zostać rekordzistąchyba est największy ze wszystkich :-( ciekawe czy jak się urodzi to tez będzie taki wielki...
U M.w rodzinie był taki przypadek, co prawda 40 lat temu, ze dziecko urodziło się z wagą 6kg!!! i od razu musieli mu rozmiar 68 zakładać. A wtedy to 3kg to mowili, ze duże. Co ciekawe ciocia rodziła naturalnie, a jest dość niewielka, więc liczę, ze i ja sobie jakoś poradzę skoro ona dała radę
Może dlatego, że ma tak mało miejsca tak go czujesz. Dzieciątka potrafią przed samym porodem przenieść się z pozycji poprzecznej do główkowej, więc pewnie jakoś się tam poruszają
te nasze skarby. Dzisiaj o 8 mnie obudziła czyjaś ładna nóżka, jak przystawiłam rękę do brzucha to normalnie ją czułam, a nie dawno to były kopniaki i w "nogi", teraz nawet dają się dotknąć mamusi
.
nawet przy najmniejszej zmianie jestem nie do zycia. Dlatego dziś zdycham, bo się zrobiło cieplej, a jutro ma się ochłodzić więc pewnie drugi dzien będę zdychac.
cześć mamuśki ja już nie śpie o 1,5 godziny i tak nadrabiam zaległości. Może się zmęczę i usnę z powrotem)
luandzia dobrze że już wszystko oki, oby tylko dobrze badania wyszły
miran Ty to chyba rzeczywiście trafiłaś na gorszy dzień lekarki, bo to przecież jakaś masakra była.
Moja koleżanka w lipcu urodziła córcię 61 cm i waga 5200 kgMój chyba chce zostać rekordzistąchyba est największy ze wszystkich :-( ciekawe czy jak się urodzi to tez będzie taki wielki...
U M.w rodzinie był taki przypadek, co prawda 40 lat temu, ze dziecko urodziło się z wagą 6kg!!! i od razu musieli mu rozmiar 68 zakładać. A wtedy to 3kg to mowili, ze duże. Co ciekawe ciocia rodziła naturalnie, a jest dość niewielka, więc liczę, ze i ja sobie jakoś poradzę skoro ona dała radę
klaudzia ja też leżę, kicham i prycham... na razie mam 37 goraczki . Mój lekarz mówi że do pon powinno przejść a jak nie to mam mu się pokazać. Takze leżę, wygrzewam się i pochłaniam mleko z miodem i czosnkiem![]()
Moja koleżanka w lipcu urodziła córcię 61 cm i waga 5200 kgnormalnie w dniu narodzin wyglądała jak 3 miesięczne dziecko
![]()
koleżanka miała cesarkę jednak