reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Witam, kurnaska prawie cały dzionek przespałam, cud, ze się zmobilizowałam pranko i obiad zrobiłam.

luandzia1 powodzonka i wracaj do naszego grona szybciutko, oczywiście w dwupaku :-)

Listopadówki z Wa-wy no piękne macie brzusie:tak:

Dziwczyny, mój pępek normalnie zawsze był taki ślimaczkowaty, z miesiąca na miesiąc coraz bardziej mi go wypychało, aż dzisiaj tak na niego patrzę a on normalnie wyskoczył:szok: jak ubiorę bardziej dopasowaną bluzkę to wygląda jak guzik hehehe
Mój wstydzioch wierci się ostatnio bardzo intensywnie, jakbym miała w brzuchu jakiegoś węża:-D

hejka, z tym swędzeniem skóry, to faktycznie trzeba uważać i dmuchać na zimne.

Niunians, Natalunia współczuje takiej ilości tabletek, ja po odstawieniu relanium mam nazdieję, że już do końca tylko witaminki beda urozmaicać moją dietę.
Będzie dobrze Dziewczyny :-)

Ostatnia edycja:
tez mam dziure po kolczyku w pepku i nie wyglada to szczegolnie ladnie. pepek tez mi pewnie niedlugo wypchnie, wczesniej byl bardzo gleboko, teraz prawie na rowni ze skora, a ja nie chce takiego wystajacego :(
Banana nawet jak Ci wyskoczy to po ciazy wroci do normy, wystarczy ze skora nie bedzie tak napieta, a powiem Ci ze nawet slodko to wyglada w bluzeczkach ;-) wiadomo ze to przez ciaze i nikt sobie nie pomysli ze masz okropny pepek :)

Listopadówki z Wawki :-)a co tu też 1 fotkę wrzucę:-)
Od lewej dziubasek08,Malina1979,Cleo1981,zaklenta,AsiA_rem,IzaBK

jak się pomyliłam to piszcie

No pieknie!!!! Super wygladacie! I fajnie sie tak spotkac :)

z tym swędzeniem to ja bym uważała i raczej zgłosiła to do lekarza bo to niebezpieczne.
Mam pytanie do dziewczyn zażywających fenoterol. Ile tabl bierzecie i jak często. Ja mam 3xdziennie. Lekarz kazał co 8 godzin więc zastanawiam się o której wziąść 1 dawkę żeby nie musieć wstawać w nocy. Czy wy też macie co ileś godzin?? a jeszcze 15 min wcześniej mam zarzyć isoptin żeby zniwelować skutki uboczne fenoterolu.
Czyżbym już przez te tabl się nie wyspała??

Oj jak dawno mnie nie było! W szoku jestem! Tyle mam zaległości.
Czasami podczytywałam ukradkiem w pracy, ale niestety nie mam czasu żeby coś napisać.
Już nie pamiętam, która z Was oferował jakieś książeczki w pdf. Bardzo o nie proszę. Mój adres e-mail ems166@wp.pl. Z góry bardzo dziękuję.

U nas wszystko w porządku. Mam nadzieję, że u Was też.

Pozdrawiam serdecznie:-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ale macie fajną fotkę:-)

Ja też pochwalę się swoją piłeczką i pępkiem na tym wątku:

ta kreska po prawej stronie brzucha to pamiątka po nie udanej operacji usunięcia wyrostka 14 lat temu, prawie się przekręciłam, lekarz który mnie operował zapomniał zszyć mi naczynia krwionośne i miałam wylew krwi do jamy brzusznej- masakra, ale jestem!:tak:

a tu pępek w przybliżeniu:cool2:

reklama
przestraszylam sie troche po waszych postach, tym bardziej, ze poczytalam jeszcze troche na necie i zadzwonilam do poloznej. polozna nie odbierala wiec zadzwonilam do szpitala na oddzial polozniczy i kazali mi przyjechac na badania krwi (do szpitala mam 5 min). zmierzyli cisnienie 121/75, temperature-37, posluchali bicia serca, (przy okazji dowiedzialam sie,ze dzidzia jest juz glowka w dol - wczesniej nie wiedzialam), zbadali mocz- ok i pobrali krew. musialam czekac ponad 2 h na wyniki, dostalam lozko i kolacje oraz gazety do czytania. wyniki przyszly ok, jutro jeszcze mam tam wrocic po wyniki zolci (bile acid), a na swedzenie kazali kupic tabletki piriton, z tego co pamietam to chyba na alergie, ale nie jestem pewna. swedzi mnie dalej, ale prztynajmniej jestem w domu i jestem spokojna :-) dzieki laski

Do góry