reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

reklama
Witam, kurnaska prawie cały dzionek przespałam, cud, ze się zmobilizowałam pranko i obiad zrobiłam.

luandzia1 powodzonka i wracaj do naszego grona szybciutko, oczywiście w dwupaku :-)

Listopadówki z Wa-wy no piękne macie brzusie:tak:

Dziwczyny, mój pępek normalnie zawsze był taki ślimaczkowaty, z miesiąca na miesiąc coraz bardziej mi go wypychało, aż dzisiaj tak na niego patrzę a on normalnie wyskoczył:szok: jak ubiorę bardziej dopasowaną bluzkę to wygląda jak guzik hehehe
Mój wstydzioch wierci się ostatnio bardzo intensywnie, jakbym miała w brzuchu jakiegoś węża:-D

hejka, z tym swędzeniem skóry, to faktycznie trzeba uważać i dmuchać na zimne.

Niunians, Natalunia współczuje takiej ilości tabletek, ja po odstawieniu relanium mam nazdieję, że już do końca tylko witaminki beda urozmaicać moją dietę.
Będzie dobrze Dziewczyny :-)

Ostatnia edycja:
tez mam dziure po kolczyku w pepku i nie wyglada to szczegolnie ladnie. pepek tez mi pewnie niedlugo wypchnie, wczesniej byl bardzo gleboko, teraz prawie na rowni ze skora, a ja nie chce takiego wystajacego :(
Banana nawet jak Ci wyskoczy to po ciazy wroci do normy, wystarczy ze skora nie bedzie tak napieta, a powiem Ci ze nawet slodko to wyglada w bluzeczkach ;-) wiadomo ze to przez ciaze i nikt sobie nie pomysli ze masz okropny pepek :)

Listopadówki z Wawki :-)a co tu też 1 fotkę wrzucę:-)
Od lewej dziubasek08,Malina1979,Cleo1981,zaklenta,AsiA_rem,IzaBK

jak się pomyliłam to piszcie

No pieknie!!!! Super wygladacie! I fajnie sie tak spotkac :)

z tym swędzeniem to ja bym uważała i raczej zgłosiła to do lekarza bo to niebezpieczne.
Mam pytanie do dziewczyn zażywających fenoterol. Ile tabl bierzecie i jak często. Ja mam 3xdziennie. Lekarz kazał co 8 godzin więc zastanawiam się o której wziąść 1 dawkę żeby nie musieć wstawać w nocy. Czy wy też macie co ileś godzin?? a jeszcze 15 min wcześniej mam zarzyć isoptin żeby zniwelować skutki uboczne fenoterolu.
Czyżbym już przez te tabl się nie wyspała??

Oj jak dawno mnie nie było! W szoku jestem! Tyle mam zaległości.
Czasami podczytywałam ukradkiem w pracy, ale niestety nie mam czasu żeby coś napisać.
Już nie pamiętam, która z Was oferował jakieś książeczki w pdf. Bardzo o nie proszę. Mój adres e-mail ems166@wp.pl. Z góry bardzo dziękuję.

U nas wszystko w porządku. Mam nadzieję, że u Was też.

Pozdrawiam serdecznie:-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ale macie fajną fotkę:-)

Ja też pochwalę się swoją piłeczką i pępkiem na tym wątku:

ta kreska po prawej stronie brzucha to pamiątka po nie udanej operacji usunięcia wyrostka 14 lat temu, prawie się przekręciłam, lekarz który mnie operował zapomniał zszyć mi naczynia krwionośne i miałam wylew krwi do jamy brzusznej- masakra, ale jestem!:tak:

a tu pępek w przybliżeniu:cool2:

reklama
przestraszylam sie troche po waszych postach, tym bardziej, ze poczytalam jeszcze troche na necie i zadzwonilam do poloznej. polozna nie odbierala wiec zadzwonilam do szpitala na oddzial polozniczy i kazali mi przyjechac na badania krwi (do szpitala mam 5 min). zmierzyli cisnienie 121/75, temperature-37, posluchali bicia serca, (przy okazji dowiedzialam sie,ze dzidzia jest juz glowka w dol - wczesniej nie wiedzialam), zbadali mocz- ok i pobrali krew. musialam czekac ponad 2 h na wyniki, dostalam lozko i kolacje oraz gazety do czytania. wyniki przyszly ok, jutro jeszcze mam tam wrocic po wyniki zolci (bile acid), a na swedzenie kazali kupic tabletki piriton, z tego co pamietam to chyba na alergie, ale nie jestem pewna. swedzi mnie dalej, ale prztynajmniej jestem w domu i jestem spokojna :-) dzieki laski

Do góry