dziubasek08
Fanka BB :)
współczuję z tymi lekami.Prawie jak lekomanki ;-) Ja mam 4 rano, 4 popoludniu i 2 wieczorem .... Ale czego nie robi się dla dziecka...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
współczuję z tymi lekami.Prawie jak lekomanki ;-) Ja mam 4 rano, 4 popoludniu i 2 wieczorem .... Ale czego nie robi się dla dziecka...
Postaraj sie uspokoic wlasnie zajmujac sie czyms. Ja caly czas jestem na obrotach-juz drugi tydzien, bo denerwuje sie przedszkolem synka. Tylko nie przesadz z tymi obrotami, bo ja troszke przesadzilam pod koniec zeszlego tyg i bolal mnie brzuch...czesc dziewczyny....
a ja cala poddenerwowana dzis i puls mi przez to skacze o 115...i staram sie uspokoic ale ciezko mi to idzie bo wiecie jak wiem, ze mi ten puls skacze to zaczynam sie dodatkowo martwic o dzidzie i to takie zamkniete kolo cisnienia nie moge sobie zmierzyc bo nie mam jak w domku....chyba sie czyms zajme zeby tyle nie myslec....i sie nie denerwowac...
najgorsze, że to moi rodzice, a nie teściowie :-(no to masz ciężką sytuację.. ja bardzo lubię moją teściową, ale WYŁĄCZNIE na odległość, dzięki czemu mogę wymagać, żeby u mnie w domu była jak gość..
mnie też rozpycha tak, że mam wrażenie, ze przez skórę wylezie.Aha, chcialam jeszcze dodac, ze ostatnio mi mala tak sie w brzuszku rozpycha, jakby chciala juz wyjsc przez skore. Czesto czuje jak po malu sie wypycha, az zrobi mi sie taki guz ze wyraznie widac gdzie glowka. Poza tym czesto sie przemieszcza i raz wychodzi pod zebrami z lewej, raz z prawej a raz lezy sobie wzdluz pepka. Czy wy tez macie uczucie, ze niedlugo wam skore rozerwie?
Az sie boje, ze moze juz wcale tam nie ma miejsca...
Poza tym jak leze na wznak to mi ciezej oddychac, a zoladek sie obkurczyl i jak sie najem to czuje sie jakbym balon polknela.
trzymaj się ciepło!a ja się witam i żegnam conajmniej na tydzień bo jade na wczasy do szpitala życzę duzo zdrowia i nie rozpakowywujcie się za szybko
Klaudzia jak tam twoja dziurka od kolczyka w pepku? u mnie to juz on jest rowny z brzuszkiem tylko mala skórka wisi nad pepkiem te miejscie wlasnie co wbija sie kolczyk
Klaudzia jak tam twoja dziurka od kolczyka w pepku? u mnie to juz on jest rowny z brzuszkiem tylko mala skórka wisi nad pepkiem te miejscie wlasnie co wbija sie kolczyk
czesc dziewczyny....
a ja cala poddenerwowana dzis i puls mi przez to skacze o 115...i staram sie uspokoic ale ciezko mi to idzie bo wiecie jak wiem, ze mi ten puls skacze to zaczynam sie dodatkowo martwic o dzidzie i to takie zamkniete kolo cisnienia nie moge sobie zmierzyc bo nie mam jak w domku....chyba sie czyms zajme zeby tyle nie myslec....i sie nie denerwowac...