Kasiiula
mamusia Pawełka :)
ja tez mam powyzej 90 zawsze nawet 110 ale normalnie sie czuje ale cisnienie przy ty m mam w normie 120/70
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ech, tylko, że ja jestem z tych, co się uwielbiają nakręcać - jak tylko coś jest nie tak, to ja zaraz wpadam w panikę. I zamiast lepiej się poczuć, ja naprawdę zaczynam mieć kłopoty. Stres robi swoje. Chyba idę sobie zaparzyć melisę!o widzisz czyli trzeba patrzec bardziej na te drugie aby nie przekroczyło 90... wiec do lozka wlancz tv i daj na luz ;-) nie denerwuj sie bo to tez zle wpływa... i mierz co jakis czas... musisz sie rozluznic i bedzie dobrze ...
Ja też mam wysoki puls. Nieraz do 120/min! Przed ciążą też tak miałam. Robiłam dla pewności EKG i wszystko jest ok. Taka moja uroda... Ale podobno w ciąży do 100/min to norma.Ja mam znowu puls zawsze powyżej 90 i czasami, nawet jak nic nnie robie to czuje jakby mi serce waliło aż w gardle. Też tak macie?
Moja znajoma tak miała: była z facetem ładnych parę lat, zakochani tak, że pozazdrościć. Wpadli sobie, więc zaplanowali ślub, wesele. Suknia kupiona, zaproszenia wysłane, a tu nagle niedoszły pan młody wszystko odwołał bez podawania powodu. Dziewczyna się załamała. Teraz sama wychowuje synka. Tatuś się nie przyznaje... była rozprawa, badania, alimenty...szkoda gadać!mam nadzieje, ze D nie zmieni zdania przed samym slubem bo bede musiala go zabic i zakopac w ogrodku...;-)
Agissa, daj Miran choć na chwilę zapomnieć!;-) NIech ten "Sex.." ja trochę rozerwie:-)
Iza nie mam satelity.. Tylko dlatego żałuję braku, że ten serial leci
I tak się martwię! Pewnie teraz zacznę sobie wmawiać nie wiadomo co