reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
hej kobitki coraz wiecej nas tu jest ,fajowsko razem razniej :)
Ja mam jutro nastepna kontrole i oczywisci estrach mnie juz dopada ale staram sie zachowac spokoj,tlumacze sobie to tym ze czy bedzie dobrze czy nie to i tak nie mam na to wplywu a stres tu napewno nie pomoze
Od trzech dni mam zaparcia i nie wiem czy spowodowane jest to tym ze juz mysle o jutrzjrszym badaniu.Wypilam wlasnie szklanke mielonego siemia no i czekam naefekt ;)
Trzymajcie ze mnie prosze jutro kciuki
pozdrawiam Was kochane :)

Trzymam kciuki!:tak: Wszystko będzie dobrze:happy2: !

Hejka koleżnki;-)Rzeczywiście nas tu sporo i super, ze ciągle dołączają nowe!

Ja mam dzisiaj jakieś minimalne brązowe plamienia....wiec już zaczełam wierzyć ze moze bedzie dobrze, ale dzis straciłam znowu wiarę:zawstydzona/y:

Mam nadzieję, ze wszystkie które w tym tygodniu mamy usg wrócimy z dobrymi wieściami! Mocno za to trzymam kciuki!:tak:
Milego wieczorku:-)

a no :) juz 10 tydzien boze jak ten czas szybko zleci zobaczycie zaraz i lato bedzie i bedziemy z brzuchami wielkimi hehehe :)
ja do lekarza 14 kwietnia myslalam zeby przepisac sie wczesniej no ale bede w 12 tc wiec dzidzia bedzie wieksza i moze badania jakies dokladniejsze beda czy cos takiego hehehe:)

pozdrawiam cieplutko

Kasiiula ja mam też kolejną wizytę 14.04 :-) ale u mnie będzie dopiero (albo aż :-)) końcówka 9 tygodnia!
Oliwka1976 na pewno wszystko się powiedzie! będzie dobrze, chociaż chyba każda z nas wie, co to stres przed usg! ;-)
Pozdrawiam i dobrej nocki :-)

lgi nie martw sie na zapas ja plamienia mialam dwa tygodnie ale na usg bylo wszystko dobrze,to o niczym zlym nie swiadczy takze glowa do gory.Lez tylko i wypoczywaj ile wlezie a palmienia znikna
trzymam kciuki pa

Jejku, jest po 22.00 a ja mam zachciankę: straaaasznieeee chce mi się pomidora!!! Na samą myśl slinka mi leci. I co ja mam zrobić z tym fantem na poczatku wiosny? Kupić na targu chemicznego pomidora???? Chyba nie wytrzymam i jutro rano tak zrobie....

Jejku, jest po 22.00 a ja mam zachciankę: straaaasznieeee chce mi się pomidora!!! Na samą myśl slinka mi leci. I co ja mam zrobić z tym fantem na poczatku wiosny? Kupić na targu chemicznego pomidora???? Chyba nie wytrzymam i jutro rano tak zrobie....

hi hi hi no to z rana po pomidorki skoro dzidzia sie upomina to nie ma przebacz:-D

Jejciu jak ja dzisiaj zasne, jutro moze zobacze fasolinke
Dobrej nocki jutro dam cynk jak maluszek sie miewa

reklama
Hejka koleżnki;-)Rzeczywiście nas tu sporo i super, ze ciągle dołączają nowe!

Ja mam dzisiaj jakieś minimalne brązowe plamienia....wiec już zaczełam wierzyć ze moze bedzie dobrze, ale dzis straciłam znowu wiarę:zawstydzona/y:

Mam nadzieję, ze wszystkie które w tym tygodniu mamy usg wrócimy z dobrymi wieściami! Mocno za to trzymam kciuki!:tak:
Milego wieczorku:-)

Nie martw sie....trzymam kciuki MOCNO!!!!

ide dziewczynki lulu bo cos mi sie jzu oczka zamykaja...
buziaczki:)

url=http://fidoo.pl]
img-08112009001.jpg
[/url

Do góry