oliwka1976
Fanka BB :)
dzieki za dobre slowo-pomaga
pa
pa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej kobitki coraz wiecej nas tu jest ,fajowsko razem razniej
Ja mam jutro nastepna kontrole i oczywisci estrach mnie juz dopada ale staram sie zachowac spokoj,tlumacze sobie to tym ze czy bedzie dobrze czy nie to i tak nie mam na to wplywu a stres tu napewno nie pomoze
Od trzech dni mam zaparcia i nie wiem czy spowodowane jest to tym ze juz mysle o jutrzjrszym badaniu.Wypilam wlasnie szklanke mielonego siemia no i czekam naefekt
Trzymajcie ze mnie prosze jutro kciuki
pozdrawiam Was kochane![]()
Jejku, jest po 22.00 a ja mam zachciankę: straaaasznieeee chce mi się pomidora!!! Na samą myśl slinka mi leci. I co ja mam zrobić z tym fantem na poczatku wiosny? Kupić na targu chemicznego pomidora???? Chyba nie wytrzymam i jutro rano tak zrobie....
Hejka koleżnki;-)Rzeczywiście nas tu sporo i super, ze ciągle dołączają nowe!
Ja mam dzisiaj jakieś minimalne brązowe plamienia....wiec już zaczełam wierzyć ze moze bedzie dobrze, ale dzis straciłam znowu wiarę
Mam nadzieję, ze wszystkie które w tym tygodniu mamy usg wrócimy z dobrymi wieściami! Mocno za to trzymam kciuki!
Milego wieczorku:-)