katrenki
Fanka BB :)
ja juz nie wiem czy nie bylo by lepiej jakby mnie mdlilo bo jem jak odkurzacz.....i znowu 4kg na plusie....chyba jednak schowam te kompleksy i zaczne chodzic na ten basen.....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja byłam raz przy kotce kuzynki w trakcie kocenia od początku do końca, nic nie miauczała, była cicho i zjadała ten śluz z kociaków .
no nie, aż takich analogii nie szukam
wiecie co ja to najchętniej upiłabym się
to łatwe.. ja się ostatnio upiłam połową kieliszka czerwonego wina dłuższa abstynencja tak działa..
Kochane moje, idę próbować spać.. Jutro wieczorem dam znać Mary jak tam u mnie w szpitalu... Mam nadzieję ,że będę przekazywać same dobre wieści!!! Dobrej nocki!!!
ja tez mam biore renni, ponoc wolno,ale staram sie nie za czesto.podobno migdaly pomagaja,ale nie probowalamdziewczyny co mam na ta cholerna zgage wziasc????? :----( juz nie wyrabiam.... zaraz mnie spali... a ciagle mi ten kwas wraca do przelyku :-(